Mange får øjnene op for affiliate marketing, når de begynder at arbejde målrettet med SEO. Det giver god mening, for det er en oplagt måde at bruge sine SEO skills til at skabe sig selv en attraktiv passiv indtægt. Det er tilmed ret nemt at komme igang med et affiliate marketing kursus. I denne artikel finder du ud af, hvordan du kan komme i gang.

Hvad er affiliate marketing?

Meget kort fortalt er Affiliate marketing er et marketing greb, hvor du som affiliate partner tjener penge ved at promovere et produkt eller en service lavet af en anden forhandler eller annoncør.

Som affiliate partner tjener du penge for at levere et specifikt resultat til forhandleren eller annoncøren. 

Det foregår ved at du får et link til en hjemmeside, der sælger produkter. Du vil så modtage en procentdel af det salg der genereres, når en kunde kommer ind på siden via dit link.

Linket kan deles f.eks. via din hjemmeside, hvor du har lavet god SEO. Men det kan også gøres gennem nyhedsbreve, podcasts, sociale medier – ja principielt alt hvor du kan tilføje et link.

Du kan læse mere om, hvad affiliate marketing er på dette link.

SEO ekspert ekspert

Jeg hedder Katrine, er SEO ekspert med stor forkærlighed for affiliate marketing og passiv indtægt. Mit mål er at tage mystikken ud af passiv indtægt og gøre det simpelt for dig. Du får mine 12-15 års SEO erfaring kogt ned til saft. Velbekomme og selv tak 🙂

Affiliate marketing mini kursus

Dette minikursus til 0,- kr er dit første skridt til affiliate marketing. Du kan være i gang med at skabe passiv indtægt med det samme. Tilmeld dig kurset herunder.
Samtid tilmelder du dig mit nyhedsbrev med flere affiliate tips - du kan afmelde dig til enhver tid.

Please wait...

Tak for din tilmelding! Minikurset er nu på vej per e-mail. Tjek evt. dit spamfilter.

Skab passiv indtægt med et affiliate kursus

Mange der arbejder med SEO sælger ydelser og ikke fysiske produkter. I stedet er der ofte fokus på at videregive faglig viden, der kan hjælper kunder og klienter og som skaber troværdighed omkring dit brand.

Men hvorfor ikke prøve at generere noget indkomst fra dine gode, faglige artikler?

Du har helt sikkert en række produkter, du selv bruger og vil anbefale til dine kunder. Hvorfor ikke tjene lidt på at anbefale de bedste produkter til dine kunder? Det er en win win, når du formidler produkter, du kan stå inde for. På den måde hjælper du dine kunder samtid med du får noget indtjening, som du ikke skal “arbejde for”.

Eksempler på ekstra indtægt via affiliate links kunne være:

  • Coachen kan anbefale specifikke selvhjælpsbøger, faglitteratur eller måske lydbøger og podcast fra en streamingtjeneste.
  • Gartneren kan anbefale specifikke højbede, som personen kan stå inde for og hjælpe sine følgere til at træffe de rigtige valg. Præcis som mikrohaven gør det her.
  • Frisøren kan anbefale skønhedsprodukter, bøger og podcasts indenfor sit felt.

Jeg tænker du forstår tanken, ikke sandt?

Hvad skal der til for at komme i gang med affiliate?

Det er ikke så vanskeligt at lære at komme i gang med affiliate marketing. Hvis du allerede arbejder med SEO og har styr på den del, ja så vil det være nok for dig med et basis affiliate marketing kursus. 

Du skal blot forstå grundprincipperne så som:

  • Hvordan affiliate marketing virker
  • Hvordan du laver aftaler med dem der vil sælge produkter
  • Hvordan du vælger de bedste programmer, så du får mest muligt ud af din tid

Det er emner, der dækkes i et basiskursus hos mig. Kontakt mig for at høre nærmere om dette kursus.

Er du endnu ikke en SEO haj, men vil gerne være det?

Få undervisning i SEO – og få 75% betalt

Vidste du, at hvis du er selvstændig og din virksomhed er under 5 år gammel, så er du med stor sandsynlighed berettiget til at modtage tilskud på 75% til undervisning i SEO?

Jeg tilbyder forskellige typer SEO undervisning der er tilskudsberettiget – du kan se mine SEO kurser her og lur mig, om ikke der er noget for dig.

Du kan læse mere om tilskudsordningen her, og ellers er du meget velkommen til at kontakte mig, så taler vi om, hvordan vi kan få dig gjort til SEO ekspert. Jeg tilpasser altid mine kurser til mine kunder, så derfor vil kurset også lære dig at blive sej til affiliate marketing.

Jeg håber du er blevet nysgerrig på, hvordan du kan bruge SEO til at skabe passiv indtægt. Du er selvfølgeligt velkommen til at kontakte mig, hvis du vil vide mere.

Sådan finder du mig:

Thor Online Markedsføring

Katrine Thorulf

Kystvej 26, 8500 Grenaa
T: 51805496
E: hej@thor-online.dk