Intensivt 1-1 SEO forløb

Er du selvstændig eller marketingansvarlig i en mindre virksomhed? Og kender du vigtigheden af at være synlig i google, men ved ikke helt hvordan?

Så er du kommet det helt rette sted!

Jeg giver dig opskriften på, hvordan du får din bid af SEO kagen. Selv som en lille spiller kan du konkurrere med de store – når blot du har den rette strategi.

SEO Strategi gjort enkelt

SEO har et ry for at være for nørder. Sådan behøver det slet ikke at være. Sæt ind de rigtige steder og du vil snart kunne høste #1 placeringer i google. Tag et SEO kursus hos mig og bliv SEO haj, uden at være teknisk anlagt.

Din viden på dit fagrområde er nøglen til succces

Din viden på det felt du arbejder i er guld værd, og er det der får dig til tops i google. Du behøver ikke være “nørd” for at skabe topplaceringer i google. Du har bare brug for lidt hjælp til din SEO.

k

Skrivelyst og strategi

Kender du dine kunder og dit produkt, og har du lyst til at skrive og lave indhold, ja så vil jeg garentere dig at du nemt vil kunne skabe resultater. Min SEO rådgivning spiller dig stærk.

SEO undervisning af en nørd

OM MIG

Jeg hedder Katrine Thorulf, er 44 år og har de seneste 12-13 år arbejdet med online markedsføring i forskellige virksomheder. Fokus har været at skabe synlighed på mindst muligt budget. Jeg har skarpt fokus på hvordan du bruger din tid bedst for at få mest muligt værdi på et lille budget.

Jeg laver bl.a. SEO undervisning og arbejder ud fra princippet om hjælp til selvhjælp fordi mine kunder kan selv og vil selv. Mine kunder finder hurtigt ud af at SEO ikke er raketvidenskab – når først man har en plan. Få hjælp til din online markedsføring her.

Vidste du at placering #1-3 i google får 60-70% af alle kliks? Sørg for at du ligger der når din kunde søger efter dit produkt.

co2-neutral.dk
sikker-nethandel.dk
affald-i-naturen.dk
co2-udledning.dk
miljørigtig-kørsel.dk
sortering-af-affald.dk