Vil du skabe dig en god passiv indtægt fra salg af online kurser bygget på din egen hjemmeside med wordpress, Learndash og Divi?

Her får du 3 vigtige råd der vil få dig op i søgeresultaterne i google og gøre det nemmere at tiltrække købsklare kunder på autopilot.

 

Mange har fået øjnene op for at skabe og sælge online kurser. Det er en super måde at få din ekspertviden ud i verden og skabe sig en passiv og automatisk indtægt, så ikke al omsætning kommer fra at sælge dine timer.

Jeg er selv på det hold, og elsker at optimere og udvikle kursusplatforme med online kurser.

Mit foretrukne system er wordpress bygget med divi tema og Learndash. Men det er ikke helt smertefrit at få det til at spille sammen, så siden kører som det skal, så du kan skabe trafik fra google.

SEO ekspert ekspert

Jeg hedder Katrine, er SEO ekspert og mit mål er at tage mystikken ud af SEO og gøre det simpelt for dig. Du får mine 12-15 års SEO erfaring kogt ned til saft. Velbekomme og selv tak 🙂

Tip 1: Vær meget opmærksom på ”hastigheden” på din hjemmeside

 

Learndash er et meget tungt system. Det vil sige, det skal noget power til at køre det uden at din hjemmeside bliver langsom.

Rule no 1 i SEO: Din hjemmeside må ikke være langsom i googles øjne. Er den det, er det nærmest umuligt at lave god SEO og skaffe trafik fra google.

Af den grund er det yderst vigtigt at have et webhotel der understøtter wordpress og Learndash. Hvis ikke, vil dit hjemmeside blive så langsom at den nærmest bliver usynlig i google.

 

Hvordan ved du, om dit webhotel ikke performer som det skal?

 

Brug redskabet “Google PageSpeed Insights” til at tjekke hvor hurtig din hjemmeside er.

I nogle tilfælde vil du få en melding på at dit website er langsomt pga. en for lang indledende serversvartid. Hvis dette er tilfældet, så er der et problem med samspillet mellem din host og din hjemmeside, og det vil med stor sandsynlighed kunne afhjælpes ved at skifte til en god webhost.

En typisk optimeringsmeddelelse

Tip 2: Vælg et webhotel der understøtter wordpress, divi og Learndash

 

Det er absolut ikke ligegyldigt, hvilket webhotel du bruger, hvis du vil have succes med at sælge online kurser bygget på learndash og divi.

Ikke alle webhoteller spiller lige godt sammen med wordpress. Det er et spørgsmål om, hvor godt serverne er sat op til at understøtte teknikken bag wordpress.

Derudover så tilbyder de dedikerede wordpress webhoteller også plugins der sørger for et godt samspil mellem din hjemmeside og host-platformen, og dermed skaber et optimalt miljø for at divi og Learndash kan fungere optimalt.

Min klare anbefaling til webhotel til dig der bruger divi og Learndash er Siteground.

Siteground er en af de mest populære webhoteller i wordpress verdenen, og faktisk anbefales de af wordpress selv. Jeg har oplevet en kæmpe forskel på performance, blot ved at skifte til denne host, og du vil helt sikkert opleve det samme.

Siteground er ikke specielt dyr – ifht. hvad du får. Deres startup plan koster i skrivende stund kun 3.99$ pr måned og den plan passer til de fleste “almindelige” hjemmesider.

Har du din hjemmeside på et andet webhotel? Fortvivl ikke. Siteground gør det yderst nemt at skifte. Du kan hente et gratis plugin, der sørger for overførslen.

Hvis ikke du vil rode med teknikken, kan du bestille deres fremragende support til at gøre det for et symbolsk beløb (25 euro i skrivende stund) og så skal du ikke tænke på noget som helst.

Set med SEO øjne, er det absolut tiden og pengene værd at skifte til en god host. Hvis du vil læse lidt mere om sagen, kan du læse min artikel om valg af et godt webhotel til wordpress.

 

Tip 3: Lav gode SEO optimerede artikler der matcher kunden

 

Hvis du vil skabe passiv indtægt fra salg af online kurser, er det nødvendigt at tiltrække købsklare kunder ved at møde dem i den udfordring, de har.

Lad os sige, du er hundetræner og har lavet et kursus i at få din hund til at lære at være alene hjemme.

Start med at lave en søgeordsanalyse på, hvad folk søger i google, når hunden ikke trives med at være alene hjemme. Det kan være ord omkring “hund alene” men det kan også være symptomer som “hund gnaver sko” Lav derefter en artikel ud fra de ord, der har flest søgninger.

Sørg for at rådgive den besøgende på bedste vis i disse artikler, og lav et call to action til dit kursus.

Du vil blive overrasket over, hvor mange indgangsvinkler der er, og der er virkeligt meget guld at hente, hvis du forstår at møde din kunde, præcis hvor han er.

Vil du lære at blive din egen SEO ekspert?

Hvis du gerne vil arbejde videre med din SEO, og optimere din hjemmeside til at tiltrække dine drømmekunder, så tilbyder jeg dedikeret SEO undervisning.

Jeg har specialiseret mig i at lære soloselvstændige og marketingansvarlige at lave deres egen SEO. I min SEO undervisning får du 12-15 års erfaring kogt ned til et kort kursusforløb. Det vil sige, du kan være tilbage på 1. pladsen i løbet af kort tid.

I mine kurser arbejder vi typisk sammen på at få din side frem i søgeresultaterne, så efter endt kursus vil der allerede være strammet op.

Kontakt mig nu for mere information eller tjek mine aktuelle SEO kurser lige her.

Få undervisning i SEO – og få 75% betalt

Vidste du, at hvis du er selvstændig og din virksomhed er under 5 år gammel, så er du med stor sandsynlighed berettiget til at modtage tilskud på 75% til undervisning i SEO?

Du kan læse mere om tilskudsordningen her, og ellers er du meget velkommen til at kontakte mig, så taler vi om, hvordan vi kan få dig gjort til SEO ekspert.

Jeg håber du fik svar på dit spørgsmål: Hvad er SEO optimering, og du er selvfølgeligt velkommen til at kontakte mig, hvis du vil vide mere.

Sådan finder du mig:

Thor Online Markedsføring

Katrine Thorulf

Kystvej 26, 8500 Grenaa
T: 51805496
E: hej@thor-online.dk