Leder du efter et gratis email program til at skabe salg og måske sætte fut under passiv indtægt i din forretning? Så se læs her.

I denne artikel fortæller jeg om et gratis mailprogram der er perfekt til at skabe mere passiv indtægt. Mailprogrammet er et af de programmer, hvor du langt hen ad vejen kun har brug for gratis versionen.

Det er perfekt til at skabe mere indtægt med f.eks. automatiseret salg til dine kunder eller passiv indtægt i form af affiliate marketing.

 

Hvorfor er det smart at bruge e-mail til passiv indtægt?

 

Hovedårsagen er at email kan automatiseres. Når først det er sat op, så behøver du ikke røre en finger for at sende bestemte e-mails ud.

Det er for det første genialt for at skabe mere kendskab til din virksomhed, skabe troværdighed og tillid der vil øge chancen for at dine kunder køber hos dig.

Bruger du automatiseringerne strategisk, kan du bruge dem til at sælge dine produkter på automatik – f.eks. et online kursus. Men du kan altså også bruge det til affiliate marketing, hvor du anbefaler andres produkter og får en vis procentdel for hvert salg. Vil du vide mere om affiliate marketing, kan du læse denne artikel.

Nedenfor giver jeg dig et tip til et mailprogram, der er perfekt til passiv indtægt.

SEO ekspert ekspert

Jeg hedder Katrine, er SEO nørd med en stor forkærlighed for passiv indtægt, og jeg hjælper dig med at skabe mere passiv og autmatisk indtægt i din forretning.
Artiklen her indeholder affiliate links, som betyder jeg får en lille belønning, hvis du signer up. Så tusind tak på forhånd, hvis du gør det 🙂

Bedste (gratis) mailprogram til passiv indtægt

Lad os gå til makronerne – mailprogrammet jeg vil anbefale hedder MailerLite og her er de overordnede grunde til, jeg virkeligt kan anbefale dig at benytte dette program.

Mailer lite email system

Grund 1: Programmet er langt hen ad vejen gratis

Jeg er virkeligt imponeret over hvor meget man kan, blot ved at bruge deres gratis version.

Lige pt er det i mine øjne det mailprogram på markedet, hvor man får mest ud af gratis versionen. Ja faktisk så vil jeg vove at påstå at gratis versionen af MailerLite dækker det funktionsmæssige behov for de fleste virksomheder indtil deres email liste har nået 1000 subscribers.

Er din email liste på mere end 1000 tilmeldte, så vil det stadigt være et af de aller billigste email programmer på markedet.

Man vil jo gerne have så meget overskud fra passiv indtægt som muligt, og derfor gælder det om at holde omkostningerne nede.

 

Grund 2: Deres gratisversion tilbyder automatisering

Igen, jeg er imponeret over hvad man får i deres gratis version og det dækker altså også automatiserede email flows.

Når en kunde tilmelder sig dit nyhedsbrev, kan du sætte et flow op, der automatisk sender din egen salgsserie. Eller informerer om dine lækre affiliate produkter. Du behøver ikke gøre andet end at sætte disse mails op, så kører salgsmaskinen – ganske gratis.

 

Grund 3: Det er utroligt brugervenligt

Brugervenlighed er vigtigt og MailerLite er et af de absolut mest brugervenlige mailprogrammer på markedet. Det betyder, det er ganske nemt at oprette sig og komme i gang. Det er helt oplagt bare at springe ud i det, hvis ikke du benytter email i din virksomhed.

Bruger du allerede et e-mail system så overvej at flytte til mailerlite, fordi det i mange tilfælde er langt billigere at bruge. Du kan læse en sammenligning af forskellige email systemer her.

 

Grund 4: Det er ret nemt at integrere med WordPress

Mange bruger wordpress og det er altså ganske nemt at integrere med det program. Det gøres nemt via et gratis plugin der nemt skaber forbindelsen til mailsystemet.

Dette plugin laver også forbindelsen til en ”pop-up” der kan dukke op (hvis du vil) når brugeren besøger din hjemmeside, og dermed få dem til at tilmelde sig dit nyhedsbrev.

MailerLite i tal

Dette er inkluderet i gratisversionen:

  • 1000 kontakter
  • 12000 e-mails pr./md

Priser med abonnement

  • Pris for “billigste abonnement 2023” = 9$/md
  • Pris ved 2500 kontakter for “billigste abonnement 2023” = 15$

Konklusion

Overvejer du at begynde at bruge e-mail i din virksomhed, så er det virkeligt et godt sted at starte. Du finder ikke noget, der er nemmere at betjene og du får virkeligt meget for pengene.

I min optik er det et af de bedste systemer på markedet til dig, der bare vil have et enkelt system til at understøtte din forretning. Har du et system som Mailchimp, vil jeg også anbefale dig at overveje at skifte til MailerLite programmet. Det gjorde jeg selv og her er en artikel om, hvorfor jeg synes det er et super godt alternativ til mailchimp.

Det er gratis at sætte en konto op, så klik på linket herunder og se hvor nemt det er at tilmelde sig og sætte det første email-flow op.

Vil du vide mere?

Hvis du vil vide mere omkring passiv indtægt og affiliate marketing eller andre ting, så er du velkommen til at spørge. Jeg arbejder hver dag med at sætte systemer op, der skal gøre det så nemt som muligt at skaffe passiv indtægt og et automatisk flow af kunder til virksomheder.

Du er meget velkommen til at kontakte mig, hvis du vil høre mere.

Smil fra Katrine

Sådan finder du mig:

Thor Online Markedsføring

Katrine Thorulf

E: hej@thor-online.dk