Styrk dine SEO kompetencer nu

1:1 SEO rådgivning – vil du lære at lave din SEO selv?

Ikke mange vil serverer 12-15 års erfaring til dig på et sølvfad. Men det vil jeg altså.

Jeg har specialiseret mig i at koge mange års erfaring ned til 1:1 forløb, hvor jeg lærer dig alle mine bedste fiduser til at blive nummer 1 i google. 

Og det fedeste er: Det kræver ikke den store tekniske indsigt at blive egen SEO ekspert – det kræver blot noget viden og en struktur. Jeg tilbyder SEO rådgivning hvor jeg med garanti gør SEO simpelt for dig.

 

SEO ekspert Katrine Thorulf

Få opskriften serveret

Lær SEO i et 1:1 rådgivningsforløb med eksperten

Man kan købe masser af SEO kurser online, men der hvor kæden hopper af for mange er at kurserne sjældent passer præcis på de udfordringer, du står med. 

Dit produkt er unikt, dine kunder er unikke og du arbejder på den måde, der passer bedst til dig. Så derfor er det ikke sikkert du får omsat dit kursus til resultater i din virksomhed.

På mine SEO kurser, får du rådgivning og sparring på præcis de ting, der udfordrer dig og samtid får du en “accountability partner” – altså en der holder dig til ilden og hjælper dig med at få tingene gjort.

Sammen skaber vi resultater for din virksomhed, og som du ved så giver 1+1 altså 3 når man er fælles om et mål.

Mine kurser er tilskudsberettiget – spar 75% på denne type SEO rådgivning

Jeg sælger dig ikke bare SEO. Mine forløb er kompetenceforløb, der vil hæve dine kompetencer og gøre dig selvkørende i det digitale univers. 

Derfor kan du få størstedelen af udgiften dækket af en af de vækstpuljer, der findes for mindre virksomheder med ambitioner – f.eks. via Iværksætter Danmark.

Puljerne skifter fra tid til anden, men som oftest er der rigtigt store tilskud at hente – ja faktisk kan du få ofte få 75-80% af kursusudgifterne dækket.

Man er typisk kvalificeret hvis man har en enkeltmandsvirksomhed på under 5 år. 

Her kan du læse mere om aktuelle vækstpuljer og dine muligheder for at få dækket dine udgifter til SEO rådgivning.

Overblik over mine aktuelle 1:1 SEO rådgivningsforløb

SEO kurser - automatisk salgsmaskine

Mit mest populære SEO rådgivningsforløb:

SEO som automatisk salgsmaskine

Intensivt 1:1 forløb til dig, der vil skabe ro i din forretning ved at tiltrække et jævnt flow af købsklare drømmekunder fra google – mens du sover.

Jeg lærer dig hvordan du bliver nummer 1 i google på de vigtigste ord – på den simple måde. 

Men det. erikke nok bare at blive nummer 1 – du skal også lære at omdanne disse besøg til betalende kunder. Derfor lærer du hele processen fra at tiltrække kunden via SEO og til at gøre personen til en (glad) kunde i din virksomhed.

Dette rådgivningsforløb er tilpasset præcis til dine behov, og sammen arbejder vi på at skabe resultater i din forretning.

Varighed: Kurset varer 6-12 uger hvor vi er fælles om at skabe resultater i din virksomhed. 

Opstartsdato: Ingen fast dato – vi starter når du er klar. Jeg har plads til 2 forløb pr. md. så der kan forekomme ventetid.

OBS: Dette kursus er ofte tilskudsberettiget hvor 75% af kursusudgiften dækkes.

Hvem har gavn af min rådgivning?

Passer dette forløb til dig?

Det er nogle basale ting der vil afgøre, om denne type forløb vil passe til dig.

Rådgivningen passer specielt godt til dig der sidder med ansvaret for SEO i din virksomhed. Det kan både være dig der er selvstændig og selv laver din SEO, eller dig der er marketingansvarlig i en virksomhed.

Og du behøver ikke være tekniknørd – overhovedet.

R

Du laver selv din marketing

Du er virksomhedens marketingperson og ønsker at blive skarp til SEO håndværket.

R

Du elsker at skrive tekster

Teknik-erfaring er ikke nødvendig, men til gengæld er det nødvendigt at du har lyst til at skrive tekster. Det er hele fundamentet for god SEO.

R

Du mangler en strategi for succes på google

Du har måske lavet SEO før – men uden de store resultater. Her får du strategien, der får det til at lykkes.

Vær klar når din kunde er købsklar.

Det bliver du ved at være synlig i google, når din kunde har et behov

Derfor skal du lave din SEO selv

Fair nok hvis ikke du hverken har tid eller interesse i at lave SEO – så kan det være en god ting at investere i hjælpen fra en SEO rådgiver. Men har du bare den mindste lyst til at skrive gode, fagrelevante tekster i dit felt, så bør du helt sikkert interessere dig for at lære at lave SEO.

Du har nemlig en superpower, som intet SEO bureau kan efterligne – nemlig din personlighed og din faglighed. Og det er altså det, er forskellen på succes og fiasko.

Jovist, bureauerne kan tiltrække besøgende på din hjemmeside. Men hvis ikke disse besøgende kan mærke dig, hvis ikke fagligheden skinner igennem i teksterne og hvis det hele virker som noget der er skrevet på automatpilot, ja så smutter den potentielle kunde igen og fortsætter jagten på den person, de føler kan hjælpe dem.

Det er din superpower der gør forskellen – du ved hvad du snakker om, og dine kunder kan mærke at du brænder for sagen. SEO håndværket er faktisk den mindste sag, og det kan du sagtens lære – også selvom du ikke er særligt stærk på teknik.

Rådgivning der tilpasses til dig

I forløbet “SEO som automatisk salgsmaskine” findes 6 faste moduler. Kan du ikke helt relatere til indholdet, eller synes du i virkeligheden at du har mere brug for at lære noget andet så som:

  • At bygge din egen seo venlige hjemmeside
  • Lave SEO for at komme i gang med affiliate markedsføring
  • Få gang i at sælge online kurser via SEO

– ja så kan jeg sagtens hjælpe dig videre.

 

Tag en snak med mig, så finder vi ud af, hvordan jeg kan tilpasse mit forløb, så det passer præcis til det, du har brug for rådgivning til.

Kontakt mig nu

Skriv eller ring for at booke dit forløb allerede nu.

Du er naturligvis også meget velkommen til at kontakte mig, hvis du har yderligere spørgsmål.

Jeg glæder mig til at høre fra dig 🙂

 

Thor Online Markedsføring

Kystvej 26, 8500 Grenå

T: 51805496

E: hej@thor-online.dk