6-12 ugers 1:1 forløb

SEO som automatisk salgsmaskine

Intensivt 1:1 forløb til dig, der vil skabe ro i din forretning ved at tiltrække et jævnt flow af købsklare drømmekunder fra google – mens du sover.

Slut med at være nødt til at være konstant synlig på de sociale medier, for at få nye kunder.

Skær ned på de dyre reklamer. På dette forløb lægger du fundamentet til en automatisk salgsmaskine, der tiltrækker ”gratis” kunder på autopilot i mange år fra nu.

I

Er du træt af stigende priser på annoncering?

– og tænker du ”der må da være en anden metode til at tiltrække kunder”?

I

Får du alt for lidt trafik til din hjemmeside?

– og aner du ikke hvordan du skal skaffe mere trafik?

I

Oplever du, at den trafik der kommer, ikke køber noget?

– og ved du ikke, hvad du skal gøre, for at få dem til det?

I

Føles sociale medier som hårdt arbejde?

Føler du dig presset over konstant at skulle være synlig på de sociale medier, for at få nye kunder?

Kunne det ikke være rart,
hvis kunderne bare kom af sig selv?

 

Ja? Så er dette forløb for dig

 

Få kunder fra google

Don’t Settle For Less

På dette forløb lærer du håndværket i at tiltrække ”gratis” trafik fra google, så din hjemmeside i mange år fra nu vil tiltrække dine drømmekunder på autopilot.

Er det for dig?

Hvem er forløbet til?

Måske har du en hjemmeside og allerede været i gang noget tid, og synes ikke helt resultaterne viser sig. Eller måske er du nystartet og vil gerne rigtigt fra start. Uanset hvad, så er der guld at hente når du iværksætter den rette strategi.

Katrine forklarer det SÅ enkelt. Det er virkelig ukompliceret at forstå hvad det går ud på og hvordan man gør. Katrine gør det sådan “helt lige ud ad landevejen-agtigt” Det virkede ikke som et bjerg jeg skulle bestige, blot som en trappe hvor vi tog et trin ad gangen. Jeg behøvede ikke at forholde mig til hvor langt der var til toppen undervejs. Det var SÅ let. Katrnie er god til at komme med eksempler der kan inspirere, fx til tekstskrivning, så jeg kunne læne mig tilbage, lade mig inspirere og så blot skrive teksterne

Laura Kjær Jacobsen

Tilbyder psykologhjælp omkring fertilitet, graviditet og fødsel, Indehaver af Familiedannelse.dk

R

Forløbet er især for dig der:

…er coach, behandler, terapeut, konsulent, vidensdeler, anlægsgartner, akupunktør, massør eller på anden vis sælger dine services.

R

Det er absolut også for dig der er:

…marketingmedarbejder og gerne vil udbygge dine online evne og imponere chefen med topplaceringer i google med mere salg.

R

Kurset er helt perfekt for dig der:

…er introvert selvstændig og ikke trives med at være live på de sociale medier hele tiden for at tiltrække nye kunder. Med denne tilgang, så kommer de rigtige kunder af sig selv.

Vi arbejder sammen om opgaven

Lidt om det praktiske

Så, hvordan er det her forløb egentligt strikket sammen?

Det her er ikke et kursus, hvor du er overladt til dig selv. Det er et forløb hvor jeg i 6 eller 12 uger hjælper dig 1:1 med at få præcis din forretning op at stå.

Det betyder du har din helt egen SEO mentor med hele vejen og vi går i dybden med at skabe succes og tiltrække din idealkunde. Igen forretning er ens og derfor kommer resultaterne efter et forløb der er 100% skræddersyet til dig.

I pakken er inkluderet teknisk hjælp fra mig – så vi sikrer at det ikke er det tekniske der stopper dig. Derudover har vi 6 stk 1:1 samtaler, hvor vi lægger en plan, evaluerer og sætter dig i gang med nye opgaver.

Du får adgang til undervisningsvideoer og opgaver, så du med det samme kan gå i gang. Når vi har samtaler, kan du få afklaring, uddybning og vejledning til materialet efter behov.

Du kan vælge mellem et 6- eller 12-ugers forløb, og den eneste forskel er forløbets intensitet. Indholdsmæssigt får du det samme.

Og vi når i dybden – det er helt sikkert:

Dette er inkluderet i pakken: 

 

I

6 moduler der gør SEO simpelt

Jeg lærer dig – trin for trin – at bruge SEO til at tiltrække dine drømmekunder på autopilot. Når først du kan teknikken, så sætter kun fantasien grænser for, hvor langt du kan nå.

Gør arbejdet én gang, og det vil arbejde for dig de næste mange år.

Hvert modul giver adgang til undervisningsvideoer og konkrete opgaver, der er lige til at gå til og som vil få dig fra start med det samme.

I

6 stk 1:1 samtaler - 1 pr. modul

– enten på mit kontor i Grenå eller via zoom.

I

6 stk spørgetimer - 1 pr. modul

– vi følger op på dine spørgsmål via zoom.

I

4 timers teknisk/praktisk hjælp fra mig

– så vi sikrer at det ikke er det tekniske, eller en anden ting, der stopper dig.

I

Teknisk gennemgang af din hjemmeside

Før vi starter, laver jeg en teknisk gennemgang af din hjemmeside. Den skal opfylde visse krav, og det er vigtigt at vi sikrer,  at teknikken spiller dig god

I

Mulighed for sparring og hjælp via e-mail

Du kan, under hele forløbet, få hjælp og sparring fra mig over e-mail.

I

Bonus: Minikursus: linkbuilding der giver dine konkurrenter baghjul

Du får et online minikursus i linkbulding og 10 linkmuligheder der kan booste dine resultater, og give dine konkurrenter baghjul (værdi: 995,- ex. Moms)

Vi arbejder sammen om opgaven

Din baggrund

Hvad kræver det af dig?

Det vigtigste, det kræver af dig er at du har lyst til at skrive gode, brugbare tekste til dit fagområde.

Du behøver ikke vide, hvordan du skriver til nettet – det skal jeg nok lære dig. Det er blot vigtigt at du har lyst til at skrive og dele ud af din viden.

Hvad med det tekniske? Du behøver ikke være teknikekspert, men det er en klar fordel, hvis du kan redigere din egen hjemmeside. Det vil sige, oprette sider og evt. blogindlæg. Husk – jeg hjælper med det den teknik der driller.

Og med så meget andet – så kræver det en indsats i starten, og jo større indsats, desto større udbytte. SEO kræver et tålmodigt træk, der giver afkast efter 1-12 måneder, så det kræver en vis mængde tålmodighed og dedikation før maskinen kører.

Moduloversigt

Dette kan du forvente at lære på forløbet

Du kan vælge mellem et 6- eller 12-ugers forløb, og den eneste forskel er forløbets intensitet. Indholdsmæssigt får du det samme.

Modul 1: Fundamentet for præstation

Vi arbejder med kernen i din business. I google er der frit valg på alle hylder, når det gælder kunder, så vi går naturligvis efter din drømmekunde fra starten. Vi finder ud af, hvilken type kunde, du vil elske at arbejde med. Hvad nærer dig, hvor ligger dine spidskompetencer, og hvilken type kunder skal fylde din kalender i fremtiden.

 

Modul 2: Din google guldåre

I denne vigtige første fase, finder vi den guldåre, som skaber den helt rette kundestrøm til præcis din virksomhed. Det vil sige, hvilke søgninger skal du ligge i toppen af google på, og hvilket content skal du lave, for at tiltrække din drømmekunde. Vi arbejder imod at få mest muligt guld for mindst mulig indsats. At naile denne del er afgørende for at bruge krudtet rigtigt på den lange bane.

 

Modul 3: Skab det gode indhold, der gør dig til #1 i google.

Du får en nem og skudsikker metode til høje placeringer inkl. no 1 – hvis du vil! Vi laver en detaljeret plan for dit indhold.

 

Modul 4: Sådan fanger du fisken – foran dine konkurrenter

Få googels besøgende til at vælge DIG (og ikke dine konkurrenter). Det er ikke nok at være synlig i google. Du skal også have dine kunder til at klikke sig videre til din hjemmeside.

 

Modul 5:  Gør din websidetrafik til betalende kunder.

Godt, nu er fundamentet lagt for at få flere til at se din hjemmeside. Nu kommer kunsten rent faktisk at forvandle dine besøgende til betalende kunder. I dette modul arbejder vi med den metode, der får din drømmekunde til at ringe til dig.

 

Modul 6: Fremtiden – sådan bygger du dit imperium sten for sten.

Kun fantasien sætter grænser for hvor langt du kan nå og hvor mange kunder du kan tiltrække. I dette modul lægger vi en plan for fremtiden, og jeg viser dig metoder til at styrke dit salg med hjælp fra dine øvrige kanaler.

Få ro og overskud

Don’t Settle For Less

Er det nu, du skal investere i fremtiden og skabe et fundament, der giver dig ro i maven de næste mange år?

Er det nu, du skal ændre din strategi, så du i fremtiden ikke skal bruge så meget krudt på sociale medier?

Er det nu, du skal skabe mere luft i din forretning, så du kan bruge mere tid på dine kunder og mindre tid på markedsføring?

Er det nu, du skal lægge fundamentet for en magnetisk markedsføring, der vil tiltrække nye kunder på autopilot, uden at det koster en krone i reklamepenge, og uden du behøver konstant at være aktiv på de sociale medier?

 

Book dit forløb nu!

Din investering i forløbet er 22.000,- kr. eks. moms

Dette forløb er tilskudsberettiget ved NextStep ordningen. Her kan du få 75% dækket, så din egenbetaling blot er 5.500,- eks. moms. Læs mere om at få udgiften dækket af tilskudsordningen her.

Du bestemmer selv, om du vil betale det hele på én gang, eller dele den op i mindre bidder á 2.000 kr. + moms pr. måned.

Husk, jeg er med dig hele vejen med motivation og indspark samt faglig og teknisk hjælp. Det betyder vi er to til at sørge for at skabe resultater i din forretning. Det er powerfuldt og skaber langt større resultater, end hvis du blot er overladt til dig selv.

Obs: Jeg har kun 1 plads på dette SEO kursus pr. måned, så vent ikke for længe, hvis du bare vil i gang hurtigst muligt.

Katrine er enestående. Det var vigtigt for mig at arbejde sammen med et menneske jeg kunne stole på. Et som ikke løb om hjørner med mig, fordi jeg ingen ting vidste om området. Katrine er det mest ordentlige menneske man kan forestille sig. Hun er fokuseret på opgaven, klar med hjælp og vejledning og så følger hun op på at forløbet har den effekt det skal have – at hjemmesiden kravler på og bliver nummer 1 på Google – også efter forløbet er slut. 
Jeg vil anbefale alle der gerne vil lære SEO og måske er bekymret for opgaven at arbejde sammen med Katrine 
Laura Kjær Jacobsen

Kontakt mig nu

Skriv eller ring for at booke dit forløb allerede nu.

Du er naturligvis også meget velkommen til at kontakte mig, hvis du har yderligere spørgsmål.

Jeg glæder mig til at høre fra dig 🙂

 

Thor Online Markedsføring

Kystvej 26, 8500 Grenå

T: 51805496

E: hej@thor-online.dk