Bliv SEO haj – nu!

Få 1:1 SEO undervisning af en SEO ekspert

Ønsker du at opgradere dine SEO kompetencer på ganske kort tid? Vil du helst bare have 1:1 SEO undervisning og få ekspertens bedste tricks serveret, så du slipper for at skulle opfinde den dybe tallerken selv?

Vil du lære at lave din SEO selv ud fra de teknikker, der giver størst muligt afkast med mindst mulig indsats?

Så vil det være helt oplagt at bestille et 1:1 kursus hos mig.

Jeg tilbyder to former for undervisning i SEO:

Den første er et forløb, hvor jeg tager dig i hånden over 6 eller 12 uger og hvor du lærer alt hvad du behøver at lære, for at være selvkørende i SEO.

Den anden type er en 1:1 kursusdag, hvor vi sammen arbejder på dit projekt. I mine SEO kurser er undervisningen skræddersyet præcis til dine behov.

Få overblikket over undervisningen herunder.

Det mest populære SEO kursus:

Forløb: SEO som automatisk salgsmaskine

Intensivt 1:1 forløb til dig, der vil skabe ro i din forretning ved at tiltrække et jævnt flow af købsklare drømmekunder fra google – mens du sover.

På dette forløb lærer du at lave SEO på den simple måde, vi gør dig nummer 1 i google på de vigtigste ord. Men vi lægger også fundamentet til din automatiske salgsmaskine, der tiltrækker ”gratis” kunder på autopilot i mange år fra nu.

Det vil sige – arbejder også med at omdanne SEO trafik til betalende kunder.

Fordi dette er et 1:1 forløb, er det tilpasset præcis til dine behov, og sammen arbejder vi på at skabe resultater i din forretning.

Varighed: Kurset varer 6-12 uger, hvor vi er fælles om at skabe resultater i din virksomhed. 

Opstartsdato: Ingen fast dato – vi starter når du er klar. Jeg har plads til 2 forløb pr. md. så der kan forekomme ventetid.

Undervisningssted: Online via zoom

OBS: Dette kursus er ofte tilskudsberettiget hvor du får 75% af kursusudgiften refunderet af en vækstfond. Læs mere under kurset.

Intenst lynkursus til den utålmodige:

Skræddersyet 1:1 undervisningsdag med SEO eksperten

På denne kursusdag tager vi udgangspunkt i din hjemmeside. Jeg tilpasser undervisningen 100% til dig.

Ingen virksomhed er ens og derfor skal ingen SEO strategi gribes ens an.

På denne kursusdag arbejder vi i fællesskab på din side. Du modtager 1:1 undervisning mens vi arbejder på dit specifikke projekt.

Efter kurset har din side fået et væsentligt SEO løft, og du har en klar køreplan på, hvordan du i fremtiden skaber dit eget online imperium i din branche.

Varighed: Kurset varer 6 timer, hvor vi er fælles om at skabe resultater i din virksomhed. 

Opstartsdato: Ingen fast dato – vi starter efter aftale. 

Undervisningssted: På mit kontor i Grenå eller online.

Pris: 8.000,- eks. moms.

 

Er det for dig?

Lidt om dine kvalifikationer

Du laver selv din SEO i din virksomhed, og vil gerne opgradere dine kompetencer hurtigst muligt og nemmest muligt.

Niveauet tilpasser vi til der, hvor du er.

Og du behøver ikke være tekniknørd – overhovedet.

R

Du laver din markedsføring selv

Du vil gerne lære SEO håndværket og skabe stor synlighed i google, så du tiltrækker de rigtige kunder på autopilot.

R

Dig der elsker at skrive

Det er ikke nogen hemmelighed – SEO betyder produktion af tekster. Derfor er denne undervisning specielt godt til dig, der elsker at skrive.

R

Dig der bare gerne vil forstå strategien for succes på Google.

Du har måske lavet SEO før – men uden de store resultater. Her får du strategien, der får det til at lykkes.

SEO ekspert Katrine Thorulf

Din underviser

Jeg ved, hvordan man gør SEO simpelt

Jeg hedder Katrine, er selvudnævnt nørd og har arbejdet med SEO i 12-15 år. Jeg ved at SEO kan gøres simpelt, og min mission er at tage dig i hånden, afsløre alle mine hemmeligheder og lære dig, hvordan du skaffer dig selv nummer 1 placeringer i google, så du kan tiltrække dine drømmekunder på autopilot de næste mange år.

Mit ønske er at punktere myten om at SEO er svært, og få flere i gang med at lave egen, effektfuld SEO. Det er – i mine øjne – langt den mest bæredygtige online markedsføring.

Med SEO er man altid til stede,
når kunden er klar til at købe.

På sociale medier skal man have mange følgere og konstant være synlig med indhold – for at ramme kunden, når han er klar.

Sådan foregår min undervisning

Jeg gør meget ud af at tilpasse min SEO undervisning til dig. Det vil sige, vi tager udgangspunkt i den hjemmeside, du ønsker at arbejde fra. Det er meget mere effektivt når du kender systemet på forhånd, for så skal du kun koncentrere dig om at lære SEO.

Dertil så arbejder vi fælles på at løfte SEO’en på din hjemmeside, så ved afslutning af undervisningen, vil din hjemmeside allerede have fået et markant SEO løft. Du har rent faktisk allerede der sparet dig selv for en masse arbejde.

 

Dine kvalifikationer

Det, jeg oplever, oftest holder folk tilbage fra at lære SEO er frygten for ikke at kunne teknikken.

Det fede er, at det er langt mindre kompliceret end de fleste tror. Faktisk er det vigtigere at du har skrivelyst og analytisk sans end at du er et teknisk orakel.

Det handler om at have en strategi. Så hvis du kan lide at skrive tekster, hvis du har lyst til at formidle din faglighed og hjælpe dine kunder via god tekst, ja så er du nærmest allerede i mål.

Jovist, der er noget teknik, men det tager jeg mig af under vores forløb sammen. Så når du er færdig hos mig, så ved du præcis, hvordan du skal lave din SEO fremover, ganske enkelt, efter en opskrift og uden at skulle røre ved noget kode.

 

Hvad kan du efter du har deltaget på kurset?

Jeg underviser dig i en helt enkel SEO model, der med garanti vil give dig topplaceringer i google.

Faktisk koger jeg mine 12-15 års erfaring ned til en maggi-terning, som du får med. Det vil sige, du får alle de bedste tricks fra SEO eksperten.

Så efter kurset vil du kunne lave din SEO selv, ud fra de principper, der giver mest muligt afkast med mindst mulig indsats.

 

SEO er bæredygtig markedsføring

Flere og flere får øjnene op for de store muligheder der er i at inkludere SEO i deres markedsføring. SEO er ikke noget quick-fix, og derfor er det også noget som mange ikke får prioriteret – simpelthen fordi man er nødt til at vente lidt på resultaterne.

Men i en tid hvor annoncepriser er på himmelflugt, så får mange også øjnene op for, at det måske godt kan betale sig at investere tid og energi på SEO, der jo vil skabe ”gratis” trafik når først indholdet er ved at være etableret.

Jovist, det kræver at man sætter sig ind i, hvordan det gøres, og det kræver en strategi og viljen til at skrive indhold. Men når dette fodarbejde er gjort, kan du høste frugterne af dit gode SEO arbejde i mange år fremover – uden det store vedligehold. Det passer stort set bare sig selv. DET er bæredygtig markedsføring i modsætning til dyr annoncering og konstant opdatering på de sociale medier.

SEO undervisning
Få hjælp til markedsføring nu

Don’t Settle For Less

Er det nu, du skal lære SEO, så du selv kan lave “gratis” og bæredygtig markedsføring i de næste mange år?

Er det nu du skal sætte dig fri af sociale medier og dyr annoncering?

Er det nu du skal connecte med dine kunder på et dybere plan?

Kontakt mig nu

Skriv eller ring for at booke dit forløb eller undervisningsdag allerede nu.

Du er naturligvis også meget velkommen til at kontakte mig, hvis du har yderligere spørgsmål.

Jeg glæder mig til at høre fra dig 🙂

 

Thor Online Markedsføring

Katrine Thorulf

Kystvej 26, 8500 Grenå

T: 51805496

E: hej@thor-online.dk