Sådan fik reklamebureau topplacering i google på 18 dage

Det kan sagtens lade sig gøre at opnå gode placeringer i google på nærmest ingen tid – med den rette undervisning i SEO samt de rette forudsætninger for hjemmesiden.

I denne artikel fortæller jeg om et undervisningsforløb, der hurtigt førte til resultater.

Butter agency ville være #1 på ordet ”kreativt bureau”

Dette reklamebureau har specialiseret sig i kreativ markedsføring og er ekstremt gode til den fine kunst at skabe kampagner, der gør indtryk, skaber samtaler og indimellem også går viralt.

Deres kompetencer er helt sikkert størst på den kreative del, og ønskede nu større synlighed i google. Vi startede med en keyword analyse og for dem var det vigtigste keyword “kreativt bureau”, og det gik vi benhårdt efter.

Deres eksisterende hjemmeside var ikke SEO optimeret og eksisterede stort ikke i google. Derfor var der et stykke op.

 

SEO arbejde i forbindelse med etablering af ny hjemmeside

I bureauet var der truffet beslutning om at lave en ny hjemmeside, og i den forbindelse blev jeg hyret ind for at undervise dem i, hvordan de greb SEO an i den proces.

Det er en kæmpe fordel at have en SEO ekspert ind over når en hjemmeside etableres, fordi det giver mulighed for at få strukturen helt på plads.

Min del af opgaven lød på at undervise dem i SEO og instruere dem i præcis hvordan tingene skulle gribes an. Herefter tog de selv arbejdshandskerne på og udførte opgaven til UG.

 

#1 i google på 18 dage

Hjemmesiden blev lanceret den 04 december og den 22 december registrerede vi for første gang en nummer 1 position på ordet ”kreativt bureau”.

Resultatet over tid

Det er helt exceptionelt hurtigt i betragtning af at hjemmesiden er helt ny og at den tidligere hjemmeside var fuldstændigt usynlig i google.

Holdet bag fik det der svarer til en dags undervisning af mig, og herefter skabte de resultater med det samme. Samtid har de nu den viden der skal til for at gøre samme nummer på alle andre keywords.

 

Kundens forudsætninger var afgørende for et effektivt forløb

Det er langt fra alle der vil kunne skabe resultater så hurtigt med så lidt undervisning og grunden til at denne kunde satte fartrekord er, at det er et marketingbureau med inhouse tekst kompetencer og en generel rigtig god forståelse af markedsføring og kommunikation. Dertil var brandet etableret alle andre steder end i google, så bureauet havde fordele af at have været aktive på alle mulige andre kanaler.

Ingen SEO case er ens, og når vi arbejder 1:1 så arbejder vi præcis ud fra dine kompetencer.

Skal jeg lære dig at blive endnu skarpere til SEO?

Jeg har specialiseret mig i at lære soloselvstændige og marketingansvarlige at lave deres egen SEO. I min SEO undervisning får du 12-15 års erfaring kogt ned til et kort kursusforløb. Det vil sige, du kan være tilbage på 1. pladsen i løbet af kort tid.

I mine kurser arbejder vi typisk sammen på at få din side frem i søgeresultaterne, så efter endt kursus vil der allerede være strammet op.

Kontakt mig nu for mere information eller tjek mine aktuelle SEO kurser lige her.

Sådan finder du mig:

Thor Online Markedsføring

Katrine Thorulf

Kystvej 26, 8500 Grenaa
T: 51805496
E: hej@thor-online.dk