Mine kunder er ofte i tvivl om, om det kan betale sig at tage et google SEO kursus. Deres bekymringer går ofte på om de kan finde ud af det, og om det giver tilstrækkelig værdi at gøre det selv. I denne artikel vil jeg fortælle dig hvorfor du absolut selv bør lave din SEO.

Du kan øge konverteringer ved at lave din SEO selv

Når du køber SEO hos et bureau, så vil de helt sikkert godt kunne skaffe dig gode placeringer i google og også trafik til din hjemmeside. Men det er langt fra sikkert at denne trafik konverterer – altså bliver til betalende kunder i din forretning. 

En ting er at tiltrække trafik, noget helt andet er at sælge din vare eller ydelse  når så du har fat i en potentiel kunde.

Det er her du sidder med en Superpower som intet SEO bureau har. DU kender dine kunder, deres udfordringer, deres bekymringer, deres forbehold og DU ved hvilke knapper der skal trykkes på, for at få salget i hus.

SEO kan sagtens gøres simpelt, og hvis du lærer principperne bag – og i øvrigt har lyst til at formidle din faglighed på skrift, ja så har du et koncept der kan give de fleste konkurrenter baghjul – og i øvrigt skaffe bedre konverteringer end dit SEO bureau.

SEO ekspert ekspert

Jeg hedder Katrine, er SEO ekspert og mit mål er at tage mystikken ud af SEO og gøre det simpelt for dig. Du får mine 12-15 års SEO erfaring kogt ned til saft. Velbekomme og selv tak 🙂

Din tid bliver en investering i fremtiden

Det er ingen hemmelighed, god SEO kræver tid og tålmodighed. Er du et sted i din forretning lige nu, hvor du har tid til at gøre tingene selv, så kan SEO være en super investering i fremtiden. 

Alt afhængig af din hjemmeside og hvordan den performer nu, kan det tage 3-6 måneder før du får konkrete resultater af SEO. Men når du først din SEO har fået fat, så er der ikke ret meget vedligehold. Du vil kunne høste frugten af dit arbejde mange år fremover, og det vil arbejde for dig dag og nat, når du i fremtiden måske har lidt mindre tid til at lave din markedsføring.

Med den rette strategi kan du sætte en automatisk SEO salgsmaskine op der trækker kunder ind, dag og nat i mange år fra nu. Jeg har lavet et forløb i netop dette, som du kan læse mere om her.

 

Det er ikke kun for nørder – og kan være ret simpelt at lære 

Der er en misforstået opfattelse af at SEO kun er for tekniknørder. Det passer ikke. Hvis det skal puttes i en kasse ville jeg sige, at det er for skrivemennesker. Det er helt klart det at skrive, der er den største nøgle til at få succes med SEO. Teknikken kan man nemt lære. Jeg underviser i, hvordan man gør SEO simpelt. Læs om min undervisning her eller se de SEO kurser jeg tilbyder.

Bæredygtig markedsføring – mindre tidskrævende end sociale medier

En af de ting jeg elsker mest ved SEO er at det i store træk er et stykke arbejde du skal gøre een gang. Læg noget tid i at lære SEO og skrive en masse godt indhold og lad det herefter passe sig selv. Når først det virker, så virker det. Det er ikke ligesom sociale medier, hvor du skal være synlig og meget vedholdende for at skabe resultater.

Med SEO skal du ikke være “på” hele tiden og i fremtiden vil det ikke optage al din tid. 

Billigere i længden

Du har sikkert allerede mærket det – annocepriserne online er på himmelflugt. Priserne på online annoncering er eksploderet og det bliver kun værre, fordi flere og flere driver virksomhed online, og det er med til at presse priserne i vejret.

SEO koster bare din tid. Og jo, du skal investere noget tid for at få resultater, men når du har det på plads og dit SEO fungerer, så er du langt mindre påvirket af de stigende annoncepriser

Skal jeg lære dig at lave din egen SEO?

Jeg har sammensat to forskellige typer undervisning, hvor du får mulighed for at lære SEO på sine præmisser. Tjek mine aktuelle google SEO kurser herunder.

 

Det mest populære SEO kursus:

Forløb: SEO som automatisk salgsmaskine

Intensivt 1:1 forløb over 6 eller 12 uger, til dig der vil tages i hånden og øge din synlighed og salg i samarbejde med SEO eksperten.

På dette forløb er der god tid til at lære SEO i praksis. Sammen arbejder vi på dit projekt, og du får hands-on erfaring samtid med du får den nødvendige teori.

Dette er et 1:1 forløb hvor vi er fælles om at skabe resultater i din virksomhed.

Varighed: Kurset varer 6-12 uger alt efter hvor hurtigt du har lyst til at eksekvere.

Opstartsdato: Ingen fast dato – vi starter når du er klar. Jeg har plads til 2 forløb pr. md. så der kan forekomme ventetid.

Undervisningssted: Online via zoom

OBS: Dette kursus er ofte tilskudsberettiget hvor du får 75% af kursusudgiften refunderet af en vækstfond. Læs mere under kurset.

Intenst lynkursus til den utålmodige:

Skræddersyet 1:1 undervisningsdag med SEO eksperten

En kursusdag til dig der vil rykke hurtigt. På kursusdagen lærer du SEO i praksis hvor vi i fællesskab arbejder på din side.  Jeg tilpasser undervisningen 100% til dig.

I dette lynkursus klæder vi dig på til at du i fremtiden selv kan lave din google SEO. Udgangspunktet er din hjemmeside, og sammen arbejder vi på den, så du allerede efter kurset har lavet helt konkrete SEO tiltag og forbedringer og er godt fra start med det samme.

Varighed: Kurset varer 6 timer.

Opstartsdato: Ingen fast dato – vi starter efter aftale. 

Undervisningssted: På mit kontor i Grenå eller online.

Pris: 6.000,- eks. moms.

 

Giv lyd hvis jeg kan hjælpe med noget

Jeg står klar til at hjælpe dig, hvad enten du ønsker SEO undervisning eller jeg gør arbejdet for dig.

Kontakt mig for en uforpligtende snak om mulighederne.

 

Sådan finder du mig:

Thor Online Markedsføring

Katrine Thorulf

Kystvej 26, 8500 Grenaa
T: 51805496
E: hej@thor-online.dk