Søger du hjælp til SEO optimering på google, så se med her. Jeg kan hjælpe dig til topplaceringer i google – som er lig med ”gratis” markedsføring – hvis blot du vil bruge din egen tid.

 

Sådan kan jeg hjælpe dig med SEO optimering

Jeg har specialiseret mig i at hjælpe soloselvstændige og mindre virksomheder med at lære SEO og dermed blive synlige i google. Jeg gør det primært efter devisen – hjælp til selvhjælp.

Det vil sige at hvis du vil lære at lave SEO selv, og lære at få din hjemmeside op i toppen af google – uden at skulle betale annoncekroner, så kan jeg hjælpe.

 

Jeg laver tilpasset SEO undervisning ud fra dine behov

Det er meget forskelligt, hvad du har brug for at lære, når du starter med at markedsføre dig i google. Jeg ser typiske 3 forskellige behov (kan du genkende dig selv i dette?).

SEO ekspert ekspert

Jeg hedder Katrine, er SEO ekspert og mit mål er at tage mystikken ud af SEO og gøre det simpelt for dig. Du får mine 12-15 års SEO erfaring kogt ned til saft. Velbekomme og selv tak 🙂

Type 1: Vil gerne så meget som muligt selv

  • Du kan godt lide at skrive tekster.
  • Du har også rimeligt styr på at opdatere din egen hjemmeside.
  • Du har en rimelig teknisk forståelse
  • Du vil bare gerne have ”opskriften” på at lykkes med at få topplaceringer i google

 

Sådan hjælper jeg dig, der er type 1, med seo optimering

  • Du vil typiske have brug for strategi omkring keywords. Derfor hjælper jeg dig med en keywordanalyse, så du ved, hvor frugterne hænger lavest og hvor du kan sætte ind med størst mulig effekt for mindst mulig indsats.
  • Du vil have brug for strukturering af dit indhold – så derfor lægger vi en plan
  • Du vil have brug for nogle tips til det tekniske omkring at skrive til google
  • Du vil have brug for evaluering på dit arbejde.

Her vil min hjælp til seo optimering typisk være et klippekort (med 5 klip vil du komme langt), hvor vi snakker sammen efter behov. Du får opskriften og bliver klædt på til at lave din SEO selv.

Type 2: Du vil rigtig gerne selv, men føler der er langt igen, før du er dygtig nok

 

  • Du kan lide at skrive tekster, men føler du ikke rigtigt har nogen viden om, hvordan man laver SEO. Derfor føler du dig lidt som en nybegynder i SEO-feltet.
  • Du har rimeligt styr på at opdatere din hjemmeside og har en ok god fornemmelse for det.

Du vil gerne lære at gøre det selv ved at prøve dig frem på egen hånd – dog vil du gerne have hjælp til seo optimering i form af støtte fra en fagperson.

 

Sådan hjælper jeg dig, der er type 2

Du vil få brug for den samme hjælp som type 1. Dog vil en månedsaftale ofte passe bedre til dig end et klippekort. Her betaler du en fast pris hver måned for løbende oplæring.

Vi mødes online på aftalte tidspunkter og arbejder med et emne. Herefter arbejder du selv videre med det til næste gang, hvor vi evaluerer og justerer i fællesskab.

Er der brug for det, kan nogle af timerne bruges på at jeg fikser teknikken.

Dette gentages så indtil du føler, du har lært hvad du skulle.

Få hjælp til seo optimering

Type 3: Du vil rigtigt gerne selv, men vil lære det via et 1:1 kursusforløb

Du har virkeligt mod på at lære SEO i dybden, og har tid og motivation til at lære det i et intensivt forløb, så du er fuldt kørende hurtigst muligt. Du har lyst til at skrive, men du er usikker på teknikken. Du vil bare gerne have din virksomhed ud over stepperne NU.

 

Sådan hjælper jeg type 3 med at lære SEO:

Du vil elske toppakken, hvor jeg tager dig i hånden og vi sammen arbejder på at få din virksomhed til tops i google. Du kommer på et 6 eller 12 ugers kursus, hvor jeg tager dig i hånden og lærer dig alt, du har brug for at lære, for at kunne selv.

Herefter er det kun fantasien der sætter grænser for, hvor mange kunder du kan nå på google.

Dette forløb hedder ”SEO som automatisk salgsmaskine” – og er ofte tilskudsberettiget, hvor du får hele 75% betalt af en vækstfond.

Vil du ikke lære SEO selv: Jeg kan også lave din SEO for dig

Har du ikke tid, så kan du også købe mig til at lave din SEO for dig. Du bestemmer selv om du vil købe et klippekort, eller lave en månedsaftale, hvor jeg bruger faste timer på at arbejde på din side.

Lidt om mig

Jeg hedder Katrine og har specialiseret mig i at lære soloselvstændige og marketingansvarlige at lave deres egen SEO. I min SEO undervisning får du 12-15 års erfaring kogt ned til et kort kursusforløb. Det vil sige, du kan være tilbage på 1. pladsen i løbet af kort tid.

I mine kurser arbejder vi typisk sammen på at få din side frem i søgeresultaterne, så efter endt kursus vil der allerede være strammet op.

Kontakt mig nu for mere information eller tjek mine aktuelle SEO kurser lige her.

Sådan finder du mig:

Thor Online Markedsføring

Katrine Thorulf

Kystvej 26, 8500 Grenaa
T: 51805496
E: hej@thor-online.dk