Søger du hjælp til at komme videre med din SEO? Her er 3 populære måder at gribe tingene an på.

Først og fremmest: Fedt at du overhovedet interesserer dig for SEO. Der er kæmpe potentiale – simpelthen fordi din kunde kan være yderst købsparat når han tiltrækkes til din hjemmeside via SEO, og derfor er der rigtigt mange der har set lyset i at få hjælp til SEO.

Et eksempel: En person søger “hjælp til fødselselsdepression” i google.

Når personen foretager denne søgning, ja så er personen med stor sandsynlighed parat til at finde en, der kan hjælpe med udfordringen. Med andre ord, har personen pengene på vej op af lommen.

Den luksus findes altså ikke på de sociale medier. Der skal en indsats til for at være til stede på det helt rette tidspunkt – lige der hvor kunden er parat.

Så hurra for at du ved at SEO er den hurtigste vej til betalende kunder.

 

Hvilken form for hjælp har du brug for?

Mine kunder kan typisk opdeles i 3 grupper:

Gruppe 1: Lav mit SEO arbejde for mig

Det er dig der ikke selv har lyst til at sidde med fingrene i dejen, men bare gerne vil have tingene til at ske.

Jeg kan sagtens hjælpe dig her. Vi vil typisk gribe det an med en indledende snak hvor vi afklarer mål og forventninger. Herefter laver jeg et teknisk tjek af din side, for at sikre, om teknikken er med eller om der skal laves noget i den afdeling.

Herefter udarbejder jeg en keywordanalyse. Når vi er enige om, hvilke ord der er mest lukrative og hvad vi går efter, så sætter jeg i gang med arbejdet.

I dette tilfælde afstemmer vi, hvor mange timer der skal puttes i for at opnå resultater. Når det er på plads, så kører det.

Du kan se mine priser på siden her.

 

SEO proces

Gruppe 2: Jeg kan selv, men skal bare have hjælp til at komme i gang

Her vil jeg rigtigt ofte bare skulle hjælpe dig i gang i form af en strategi og en keyword analyse. I keyword analysen får vi aflkaret, hvilke ord vi går efter – altså hvor de laveste frugter hænger.

Herefter gennemgår vi strategien for at nå topplaceringer på de udvalgte keywords. Hvis du har prøvet at lave din egen SEO er det ofte her det går galt. En manglende strategi for at komme i mål.

Du kan se priser på en keyword analyse – strategien afregnes på timebasis, som du også kan se via linket.

Ofte kan det også være relevant at supplere med et af mine kurser i SEO. Det afklarer vi sammen i starten af samarbejdet.

 

Gruppe 3: Vil gerne lære SEO – og aller helst med mig som 1:1 sparringspartner

Denne form er meget populær og det med god grund, for det svarer til at gå på gourmet restaurant og få en lækker middag + opskriften på herligheden, så du selv kan kreere samme produkt.

Der er ikke mange der tilbyder denne service, men det gør jeg altså. Jeg tager dig i et forløb hvor jeg i 6 eller 12 uger tager dig i hånden, lærer dig alle mine tricks, og sammen skaber vi en salgsmaskine der vil trække købsklare kunder ind fra google i årevis. 

Sammen sørger vi for din succes, og jeg slipper dig ikke før resultaterner kommer..

Du kan læse mere om dette SEO forløb lige her. 

Forløbet er i øvrigt ofte tilskudsberettiget og hvis du er en ung virksomhed, kan du med god sandsynlighed få udgifterne dækket.

Har du andre ønsker?

Det kan være du står med en helt specifik udfordring, som f.eks. hjælp til at få lavet en SEO venlig hjemmeside, eller andre projekter, som du søger en løsning på. Er det tilfældet, er du naturligvis velkommen til at kontakte mig, så ser vi på, hvordan jeg kan hjælpe dig i mål.

Til sidst vil jeg bare ønske dig tillykke med du har taget beslutningen om at få nogen til at hjælpe dig med din SEO indsats. I en verden hvor priserne på annoncering skyder i vejret, er det bare et super godt sted at sætte ind og skabe et solidt fundament for tiltrækningen af kunder til din virksomhed.

Sådan finder du mig:

Thor Online Markedsføring

Katrine Thorulf

Kystvej 26, 8500 Grenaa
T: 51805496
E: hej@thor-online.dk