Hvad er SEO optimering? Det helt korte svar er at det er en marketing disciplin der går ud på at optimere din hjemmeside, så den bliver synlig i google på de ord, der giver mest værdi for din virksomhed.

Er du f.eks. psykolog med speciale i behandling af angst, ja så kan det være at optimere din hjemmeside, så du er nummer 1 i google, når nogen søger ”psykolog angst”.

SEO optimering har været en del af marketing paletten siden internettets begyndelse, og har de seneste år fået enormt meget fokus, både fordi annoncepriserne eksploderer men også fordi det er et enormt godt redskab til at yde en ekstraordinær service overfor kunder og vise at man er ekspert i sit felt.

Det kan være helt afgørende for din virksomhed at begynde at interessere dig for hvad SEO optimering er og hvordan man gør – især på den lange bane. Nedenfor kommer jeg med 3 gode grunde til, hvorfor SEO bør rage dig.

 

Hvorfor er det vigtigt, du interesserer dig for SEO? Her er 3 gode grunde:

 

SEO ekspert ekspert

Jeg hedder Katrine, er SEO ekspert og mit mål er at tage mystikken ud af SEO og gøre det simpelt for dig. Du får mine 12-15 års SEO erfaring kogt ned til saft. Velbekomme og selv tak 🙂

1: En ekstremt nem vej til købsklare kunder

 

En af de helt fede ting ved SEO er, at man kan få fat i drømmekunden lige når personen er klar til at købe. Når man laver SEO optimering, vil man optimere imod de ord, der giver mest værdi for din virksomhed.

Hvis du f.eks. er psykolog med speciale i fødselsdepression, ja så vil det være helt oplagt at optimere imod ordet ”hjælp til fødselsdepression”. Når man udvælger de ord, man vil optimere imod, kigger man på det man kalder søge intentionen.

Altså – hvad er intentionen bag, når en person taster bestemte ord i google.

Kigger man på intentionen bag en søgning på ”hjælp til fødselsdepression”, ja så vil man med rimelighed kunne antage, at personen har erkendt et problem ifht. fødselsdepression, og er klar til at søge hjælp til denne udfordring.

Hvis du er nummer 1 i google på denne type ord, vil du tiltrække kunder der er langt nede i købstragten og dermed meget købsparate. Det er genvejen til kunder der rent faktisk køber noget i hos dig.

 

2: ”Gratis” alternativt til stadigt dyrere annoncering

 

Hvis en del af dit marketingbudget går til digital annoncering, ja så ved du også at priserne er eksploderet de seneste år og i særdeleshed i kølvandet på Covid-19. Det giver en vis uforudsigelighed i marketingbudgettet, mindre indtjening ifht. adspend og en vis portion frustration for mange.

Når man husker at arbejde på sit SEO som del af sit marketingmix, ja så gør man sig mindre afhængig af annoncering. Du vil skabe dig en kanal der giver et jævnt og stabilt flow af kunder – helt uafhængigt af stigende annoncepriser. Laver du din SEO ordentligt, vil det give dig et stabilt og ”gratis” flow af kunder i mange år frem.

 

3: Din mulighed for at positionere dig som ekspert – og skabe tillid

 

Tillid, tillid, tillid. Så enkelt kan man beskrive det, der i bund og grund afgør, om en kunde køber hos dig. Især hvis du leverer service-, coaching- og konsulentydelser.

Det kan derfor have en enorm effekt at bruge noget krudt på at etablere dig selv som ekspert på et område – ved at blive synlig på netop dette område i google.

Hvis du er zoneterapeut og har knækket koden til at hjælpe babyer med kolik, ja så vil det give rigtigt meget mening at lave godt, relevant indhold på netop dette område, som hjælper dine kunder og positionerer dig som den ekspert, du er.

Du har måske allerede tænkt tanken, og er begyndt at lave det gode indhold, men har ikke opnået den ønskede synlighed i google.

Det er her, det er vigtigt at have en strategi, når du SEO optimerer. For det er absolut ikke ligegyldigt, hvilket indhold du laver, og hvilke søgeord du optimerer imod. Du kan med fordel læse min google SEO starter guide, hvis du vil blive lidt skarpere på, hvordan du SEO optimerer.

Vil du selv lære at lave din egen SEO?

Jeg har specialiseret mig i at lære soloselvstændige og marketingansvarlige at lave deres egen SEO. I min SEO undervisning får du 12-15 års erfaring kogt ned til et kort kursusforløb. Det vil sige, du kan være tilbage på 1. pladsen i løbet af kort tid.

I mine kurser arbejder vi typisk sammen på at få din side frem i søgeresultaterne, så efter endt kursus vil der allerede være strammet op.

Kontakt mig nu for mere information eller tjek mine aktuelle SEO kurser lige her.

Få undervisning i SEO – og få 75% betalt

Vidste du, at hvis du er selvstændig og din virksomhed er under 5 år gammel, så er du med stor sandsynlighed berettiget til at modtage tilskud på 75% til undervisning i SEO?

Du kan læse mere om tilskudsordningen her, og ellers er du meget velkommen til at kontakte mig, så taler vi om, hvordan vi kan få dig gjort til SEO ekspert.

Jeg håber du fik svar på dit spørgsmål: Hvad er SEO optimering, og du er selvfølgeligt velkommen til at kontakte mig, hvis du vil vide mere.

Sådan finder du mig:

Thor Online Markedsføring

Katrine Thorulf

Kystvej 26, 8500 Grenaa
T: 51805496
E: hej@thor-online.dk