SEO kan virke uoverskueligt og derfor er der rigtigt mange der er på udkig efter SEO hjælp for at nå et nyt niveau i deres synlighed på google.

På denne side vil jeg fortælle lidt om de forskellige måder hvorpå du kan få hjælp fra SEO eksperten – ikke alle har brug for samme type hjælp, så kig dig lidt omkring og se, hvad der kunne passe til dig.

 

Hjælp – i form at SEO kurser, der gør dig til SEO haj på kort tid

Jeg mener at den aller bedste SEO laves af de marketingpersoner eller selvstændige, der laver deres SEO selv. Det er af den simple årsag at du er den eneste der kender dit produkt og dine kunder, og derfor er det dig der sidder med den viden, der kan gøre en forskel for dine kunder.

Hvis du har bare en lille skribent i maven, så vil dit teksindhold i langt de fleste tilfælde være af langt højere kvalitet end det en tekstforfatter på et SEO bureau kan præstere. Vælger man sidstnævnte, får man ofte nogle generelle, upersonlige tekster, der ikke rigtigt resonerer med din kunde.

Laver du dine tekster selv, så kender du selvfølgeligt dit produkt til bunds og kan lave en rigtig god præsentation af disse. Og mindst lige så vigtigt – du ved hvilke udfordringer dine kunder står med og hvad du skal slå på, for at møde dem der hvor de er.

DET er din superpower og det er DET der rent faktisk konverterer de kunder der kommer fra SEO (i modsætning til at trafikken bare forsvinder igen) og derfor giver det super meget mening for dig at deltage i et SEO kursus.

 

Kunne du bruge selv at blive helt skarp i SEO, har jeg her to populære uddannelses-muligheder til dig:

Det mest populære SEO kursus:

Forløb: SEO som automatisk salgsmaskine

Intensivt 1:1 forløb over 6 eller 12 uger, til dig der vil tages i hånden og øge din synlighed og salg i samarbejde med SEO eksperten.

På dette forløb lærer du at lave SEO på den simple måde, vi gør dig nummer 1 i google på de vigtigste ord. Men du lærer ikke bare SEO, vi arbejder også med hvordan vi konverterer SEO trafikken til betalende kunder.

Dette er et 1:1 forløb hvor vi er fælles om at skabe resultater i din virksomhed.

Varighed: Kurset varer 6-12 uger alt efter hvor hurtigt du har lyst til at eksekvere.

Opstartsdato: Ingen fast dato – vi starter når du er klar. Jeg har plads til 2 forløb pr. md. så der kan forekomme ventetid.

Undervisningssted: Online via zoom

OBS: Dette kursus er ofte tilskudsberettiget hvor du får 75% af kursusudgiften refunderet af en vækstfond. Læs mere under kurset.

Hjælp til keyword analyse – få det strategiske overblik

Måske laver du din SEO selv, og producerer masser af godt indhold, men resultaterne udebliver. Du får ikke særligt meget trafik og den trafik der kommer, køber ikke noget.

Hvis du kan genkende dig selv i dette, kan det være fordi du ikke har fået lavet en keyword analyse eller at den du har lavet ikke har været tilstrækkelig.

Keyword analysen er den strategiske ryggrad i dit SEO arbejde, og det er her du bliver helt skarp på, hvordan du tiltrækker de helt rigtige (købeklare) kunder med mindst mulig indsats. Med andre ord finder du ud af, hvor du skal lægge din energi for nemmest muligt at skaffe en strøm af nye kunder.

Jeg tilbyder SEO rådgivning og hjælper dig gerne med en keyword analyse. Du kan læse mere om mulighederne i min produktoversigt her.

 

Du vil bare gerne have en til at lave din SEO for dig

Du har ikke selv lyst til at kaste dig ud i skriverierne og vil bare gerne have SEO hjælp hvor du ikke skal involveres for meget. Det er helt fair og indimellem skal man bare nøjes med at gøre det, man gør aller bedst.

Er dette tilfældet, så kan du få min hjælp til udvalgte SEO opgaver. 

Sådan kan vi gribe sagen an:

Vi tager et kig på hvor du er nu og hvor du gerne vil hen. Derfra laver jeg en teknisk analyse af dit website (for at se om det teknisk er på plads) og en keyword analyse der vil være en grundsten i arbejdet.

Herfra aftaler vi, om jeg skal arbejde på opgaven et fast antal dage pr. måned, eller om du blot vil købe et klippekort der fornyes efter behov.

Du bestemmer – og du kan se priserne her under mine ydelser.

 

Hvorfor skal du investere i at få hjælp til at blive mere synlig i google?

Du har sikkert bemærket at annoncepriserne er på himmelflugt. Der er stadigt stigende konkurrence og det betyder at priserne presses opad. Det har været en tendens i lang tid og den vil med stor sandsynlighed fortsætte.

SEO er en enormt bæredygtig måde at markedsføre sig på – hvis man gør det rigtigt. Har du den rette strategi og laver du kvalitetsindhold, der rent faktisk gør en forskel for dine kunder, ja så vil du være sikret høje placeringer i google og et automatisk flow af kunder i mange år fra nu.

Jovist, det kræver en indsats i starten, og man skal vide hvad man gør, men når først det er oppe at køre, så skal der ikke meget til for at bevare sine placeringer og tilstrømning af kvalitetskunder.

Og det fedeste er: Det er ikke så svært at lære, som du måske tror. Jeg vil gerne lære dig, hvordan SEO kan gøres simpelt.

Skal jeg hjælpe dig med at få styr på din SEO?

Jeg står klar til at hjælpe dig, hvad enten du ønsker SEO undervisning eller jeg gør arbejdet for dig.

Kontakt mig for en uforpligtende snak om mulighederne.

 

Sådan finder du mig:

Thor Online Markedsføring

Katrine Thorulf

Kystvej 26, 8500 Grenaa
T: 51805496
E: hej@thor-online.dk