Overvejer du at satse på SEO markedsføring, så siger jeg: Super beslutning! Stadigt flere får øjnene op for, hvorfor SEO er et virkeligt godt redskab i din markedsføring. I denne artikel vil jeg fortælle dig om de helt store fordele.

Med SEO får du fingrene i de ”varme” kunder

Med SEO markedsføring har du mulighed for at ramme dine kunder, præcis når de er købsklare. Lige det tidspunkt hvor de er varme og klar til at smide pengene på bordet.

Når din kunde googler ”hjælp til fødselsdepression” eller ”pris nyt tag”, så kan man se intentionen bag søgningen. I disse to tilfælde er søgningen udtryk for at din kunde er klar til at finde en person, der kan hjælpe dem.

Det er så her det er en kæmpe fordel for dig at være synlig i toppen af google når dine kunder taster netop disse søgeord i google.

Når du laver din søgeordsstrategi, så gælder det om at finde de søgeord, dine kunder bruger, når de er klar til at købe dit produkt.

Det er her guldet ligger, og jo mere skarp du er på disse søgeord med købssignaler desto mere afkast vil det give dig for mindst mulig indsats.

SEO ekspert ekspert

Jeg hedder Katrine, er SEO ekspert og mit mål er at tage mystikken ud af SEO og gøre det simpelt for dig. Du får mine 12-15 års SEO erfaring kogt ned til saft. Velbekomme og selv tak 🙂

Med SEO markedsføring er du ikke sårbar overfor prisstigninger på annoncer

 

Når du laver god SEO og får topplaceringer, ja så koster disse placeringer dig altså ikke noget – udover den tid du investerer i at lave SEO.

Det er med andre ord ”gratis” at ligge i toppen af google. Og ved du selv, hvordan man gør, kan du spare virkeligt mange penge på annoncering.

Du har sikkert opdaget at der er blevet markant dyrere at købe annoncer de seneste år, og alt tyder på at den trend vil fortsætte.

Så hvis du bringer SEO markedsføring ind i dig markedsføringsmiks, så er du langt mindre sårbar overfor stigende annoncepriser.

 

SEO markedsføring er langtidsholdbart

Jovist, det kræver noget tid og energi at lave SEO, men når først det er etableret og du har opnået dine ønskede topplaceringer i google, ja så skal der ikke særligt meget arbejde til for at bevare denne position.

Ja faktisk er det ikke usædvanligt at du kan bevare din position i 5-10 år uden den store indsats – i al fald så længe dine konkurrenter ikke er skarpere end dig.

 

Du kan tiltrække din absolutte drømmekunder med god SEO

Når man begynder at lave sin SEO, så er der frit valg på alle hylder ifht. hvilken type opgaver og kunder du vil tiltrække. Her gælder det om at være helt skarp på, hvad du vil elske at lave.

Det er typisk en kombination af de opgaver, hvor dine spidskompetencer ligger. Der hvor der er gode penge at tjene og de opgaver du elsker at lave.

Det kan være du elsker at arbejde med unge og eksamensangst, og så er det selvfølgeligt indenfor det område, du skal lægge dit SEO arbejde.

Det er en vigtig del af SEO markedsføring at blive skarp på, hvilken type kunder, du vil elske at tiltrække.

 

Du laver selv bedre SEO markedsføring end mange bureauer

Mange bliver overraskede når jeg siger dette. Men ikke desto mindre er det sandt. Det hænger sammen med at du kender dine kunder og dit produkt til bunds. Det er dig der ved, hvordan du løser dine kunders udfordring. Du ved, hvad de typisk vil spørge om og hvilke argumenter der får dem til at købe ind hos dig.

I sin kerne så går god SEO ud på at skrive gode tekster, der løser et problem for dine kunder og viser dig frem som ekspert på dit område. Og der skal virkeligt et skarpt SEO bureau til, for at kunne trække disse informationer ud af dig og lave tekster, der før en forskel.

Så har du bare den mindste lyst til at skrive gode tekster, hjælpe folk derude og dele ud af din viden, så bør du virkeligt overveje at lave din SEO markedsføring selv.

Jovist, der er noget teknik, du skal kende til. Men her skal du principielt bare følge en formel og en tjekliste, og det kan du nemt lære.

 

Skal jeg hjælpe dig med at lave din egen SEO markedsføring?

Jeg har specialiseret mig i at hjælpe soloselvstændige og markedsføringsansvarlige i mindre virksomheder med at lære SEO.

Det gør jeg ved 1:1 undervisning, hvor vi sammen arbejder på dit projekt.  

Ved at arbejde sammen om opgaven, vil du lære, hvordan man gør og derfra selv kunne lave din SEO markedsføring selv i fremtiden. Her er det i virkeligheden kun fantasien der sætter grænser for, hvor mange kunder du kan nå ved at lave din SEO selv.

 

Jeg tilbyder tre typer SEO-undervisning:

 

1: Til dig, der er godt kørende, men bare vil have ”the secret sauce” til at nå helt til tops

2: Til dig der rigtigt gerne vil selv, men føler der er langt igen, før du når toppen. Du kan og vil selv, men vil også bare gerne have fingrene i opskriften

3: Til dig, der gerne vil arbejde sammen 1:1 om opgaven, så du kan kigge mig over skulderen og lære mens vi er sammen om dit projekt.

 

Her kan du læse mere om hvilken type du er og hvordan jeg kan hjælpe dig med din SEO.

 

Lidt om mig

Jeg hedder Katrine og har specialiseret mig i at lære soloselvstændige og marketingansvarlige at lave deres egen SEO. I min 1:1 SEO undervisning får du 12-15 års erfaring kogt ned til et kort kursusforløb. Det vil sige, du kan være tilbage på 1. pladsen i løbet af kort tid.

I mine kurser arbejder vi typisk sammen på at få din side frem i søgeresultaterne, så efter endt kursus vil der allerede være strammet op.

Kontakt mig nu for mere information eller tjek mine aktuelle SEO kurser lige her.

Sådan finder du mig:

Thor Online Markedsføring

Katrine Thorulf

Kystvej 26, 8500 Grenaa
T: 51805496
E: hej@thor-online.dk