Alle i SEO kredse snakker om AI (robot-skrevede tekster), og det med god grund. Måske har du også overvejet det til din SEO tekstforfatning? Det kan jeg godt forstå, da det virkeligt kan spare tid og energi.

I artiklen her fortæller jeg om, hvordan du smart kan bruge AI, når du skriver dine SEO tekster.

SEO ekspert ekspert

Jeg hedder Katrine, er SEO ekspert og mit mål er at tage mystikken ud af SEO og gøre det simpelt for dig. Du får mine 12-15 års SEO erfaring kogt ned til saft. Velbekomme og selv tak 🙂

Hvordan fungerer AI til tekstforfatning?

AI betyder Artificial Intelligence og er i denne sammenhæng kunstig intelligens der skriver SEO tekster helt automatisk. Denne teknologi har på kort tid gjort store fremskridt.

Det har eksisteret længe, f.eks. via google translate, men nu har nye spillere på markedet, f.eks. ChatGPT, udviklet teknologien så det nu er muligt at skrive rigtigt gode tekster – blot ved at taste en kommando i disse programmer.

Mange har været utroligt overraskede over det høje niveau, og derfor gik der også en skelven igennem tekstforfatter miljøet, da ChatGPT blev lanceret.

Ville det betyder at folk der skriver SEO tekster pludseligt blev arbejdsløse fra den ene dag til den anden? Det er heldigvis ikke gået så galt.

 

Kan ChatGPT skrive gode SEO tekster?

Man kan give den en kommando som f.eks. ”skriv en SEO tekst om rensning af fliser”. På få sekunder vil den have skrevet en god SEO tekst – der faktisk er bedre end mange tekster, skrevet af mennesker.

Så ingen tvivl, man vil sagtens kunne lave tekst der er god nok til i teorien at rangere højt i google.

Men skriver man unikke tekster med AI?

Det er en af svaghederne ved dette nye fænomen. Robotten skriver tekster ud fra bunker af tekster, den har gennemlæst. Men der er alt sammen noget andre før har skrevet. Jovist, sammensætningen er unik, men indholdet er altså ikke.

Så dig der sidder med specialviden omkring dine kunder, og dig der har en rigtig god fornemmelse af, hvad dine kunder har brug for at vide, og hvordan du kan hjælpe dem. Dig vil ChatGTP have svært ved at erstatte i skrivende stund.

Jovist, den bliver hele tiden bedre, men jeg tror stadigt der er et stykke op inden den kan skrive lige så gode tekster som dig, der virkeligt er dedikeret til at skrive en tekst, der løser et problem for kunden, der hvor de sidder fast.

Og det er jo i sin essens det som god SEO tekstforfatning går ud på – at skrive godt indhold der hjælper dine kunder.

 

Kan google se om teksten er skrevet med AI?

Ja det kan google godt. Det vil sige, det kan den ikke nødvendigvis i de første versioner af ChatGTP, men på et tidspunkt vil der blive lagt et usynligt vandmærke på teksterne. Det vil ikke være noget man som menneske vil kunne gennemskue, men det er der altså.

Og hvordan google vil reagere på dette, er der ikke rigtigt nogen der ved (endnu). Så i det perspektiv kan det være et sats at skrive alle sine SEO tekster med AI.

 

Her giver det virkeligt god mening at bruge AI til SEO tekstforfatning

Det gælder om at bruge sin energi rigtigt og alle ved at det kræver tid, dedikation og energi at lave god SEO tekstforfatning.

Der hvor jeg pt. vurderer, det giver mest mening at bruge robotter til at skrive SEO tekster er i linkbuilding.

Når du laver linkbuilding som inkluderer tekster, vil denne tekst skulle placeres på den hjemmeside, du linker fra.

Her giver det super god mening at skrive dine link-tester med AI – simpelthen fordi de ikke er direkte indhold på din egen side.

Godt tip til at spare store mængder af tid og penge i din linkbuilding

Der findes lige nu en tjeneste – AI links – som tilbyder linkbuilding, hvor alt skrives 100% med kunstig intelligens.

Det er super smart fordi du ikke selv skal skrive dine tekster (eller hyre en tekstforfatter til det). Du skal blot vælge hjemmesiden, du vil have et link fra. I kontrolpanelet taster du det spørgsmål, som robotten skal besvare og giver den linket, artiklen skal linke til. Og vupti, har du en relevant artikel med link til din hjemmeside.

Det bliver virkeligt ikke meget nemmere og det er i min optik et af de bedste steder at sætte ind, hvis du vil spare tid og penge på SEO tekstforfatning.

Vil du vide mere om det at købe links, kan du læse denne artikel.

Køb linkbuilding med kunstig intelligens

Firmaet holder til på ailinks.dk

Priserne starter ved 999,- for 10 links, og bliver billigere hvis du køber flere. Men bemærk, du skal ikke skrive tekster, teksterne er inkluderet. Er tid en faktor, er det her en god deal.

Du kan få 20% rabat ved at bruge rabatkoden “thor-online”  

Jeg får lidt for henvisningen, tak på forhånd.

Brug AI som støtte til dine lange, dybdegående tekster

Jeg vil ikke anbefale dig at skrive alle dine SEO tekster med AI, men det kan godt give mening at skrive udvalgte sektioner på den måde.

Det er bare en utroligt hurtig måde at samle information. Det kan f.eks. være, du skriver en artikel om højbede og nævner at nogle kan laves i Corten Stål. Her kunne du med fordel lave en sektion hvor du har bedt ChatGTP besvare spørgsmålet ”Hvad er corten stål”. Så får brugeren en indføring i dette emne, som jo bare er et underelement til resten af din artikel.

Vil du lære at lave din SEO selv?

Jeg har specialiseret mig i at lære soloselvstændige og marketingansvarlige at lave deres egen SEO. I min SEO undervisning får du 12-15 års erfaring kogt ned til et kort kursusforløb. Det vil sige, du kan være tilbage på 1. pladsen i løbet af kort tid.

I mine kurser er du ikke overladt til dig selv eller kun en del af en stor gruppe. Du får 1.1 undervisning, der er skræddersyet til dig, så vi sikrer os, at du får de resultater, du ønsker.

Kontakt mig nu for mere information eller tjek mine aktuelle SEO kurser lige her.

 

Sådan finder du mig:

Thor Online Markedsføring

Katrine Thorulf

Kystvej 26, 8500 Grenaa
T: 51805496
E: hej@thor-online.dk