Ja, du hørte rigtigt! Du kan få en væsentlig del – hele 75% – af din kursusudgift betalt af NextStep – under Iværksætter Danmark. Flere af mine SEO kurser er kvalificerede til NextStep forløbene, og det vil sige, at din egenbetaling bliver ganske lille.

OBS: Puljen er lukket lige nu, men der åbner en ny efter nytår: Skriv hvis du vil have besked, når en ny pulje åbner. Puljen fordeles som oftest først til mølle, så det er smart at holde sig til.

Skriv til hej@thor-online.dk

NextStep giver tilskud til kompetenceudvikling

Du kan få tilskud på 75 % af udgifterne til din kompetenceudvikling, dog maksimalt 27.000 kr. ekskl. moms. Dette tilskud kan søges til de udfordringer du bokser med indenfor digital markedsføring. 

Dette er nok til at hele udgiften til mine SEO kurser er dækket.

Hvem er tilskudsberettiget?

Ordningen er lavet til dig der er solo-selvstændig og har ønsker om at vækste din virksomhed ved at øge dine kompetencer.

Formelle krav:

  • Have et dansk CVR-nummer (stiftet efter d. 30/8/2016)
  • Have vækstambitioner på mindst 500.000 kr. i omsætning inden for max. 2 år
  • Du skal have interesse i at forløse eller styrke et grønt potentiale

Så det er faktisk ret enkelt at blive godkendt, når bare man er en lille virksomhed der er under 5 år gammel, og har vækstambitioner.

Har du 2 ansatte eller derover?

I det tilfælde er du ikke kvalificeret her, men kan muligvis få op til 25.000 kr tilskud via SMV:Digital. Læs mere her.

 

Hvordan ansøger man?

Du skal ansøge hos Iværksætter Danmark. Læs mere om NextStep forløbet hos Iværksætter Danmark her. 

Inkluderet i deres service er også sparring med en konsulent fra din lokale erhvervsservice.

Faktisk vil jeg anbefale dig at tage fat i disse, og høre mere om ordningen. Jeg oplever at det er lidt forskelligt, hvordan de forskellige afdelinger griber sagen an.

Hvilke af mine SEO forløb kan dækkes af ordningen?

Det er Især “SEO som automatisk salgsmaskine” der er godt egnet til at gå under tilskudsordningen. Men jeg oplever også at nogle erhvervskonsulenter er åbne for at lade min SEO undervisning gå under denne ordning.

Jeg tilbyder i øvrigt også wordpress kurser, der kan lægges sammen med et SEO forløb, så du også kan blive en dygtig webmaster på dit eget site. Vi kan tilpasse pakken ret præcist til det behov, du har.

Eksempel på tilskudsberettiget SEO kursus:

Forløb: SEO som automatisk salgsmaskine

Intensivt 1:1 forløb til dig, der vil skabe ro i din forretning ved at tiltrække et jævnt flow af købsklare drømmekunder fra google – mens du sover.

På dette forløb lærer du at lave SEO på den simple måde, vi gør dig nummer 1 i google på de vigtigste ord. Men vi lægger også fundamentet til din automatiske salgsmaskine, der tiltrækker ”gratis” kunder på autopilot i mange år fra nu.

Det vil sige – arbejder også med at omdanne SEO trafik til betalende kunder.

Fordi dette er et 1:1 forløb, er det tilpasset præcis til dine behov, og sammen arbejder vi på at skabe resultater i din forretning.

Varighed: Kurset varer 6-12 uger, hvor vi er fælles om at skabe resultater i din virksomhed. 

Opstartsdato: Ingen fast dato – vi starter når du er klar. Jeg har plads til 2 forløb pr. md. så der kan forekomme ventetid.

Undervisningssted: Online via zoom

Pris: 22.000,- eks. moms.
Pris efter tilskud: 5.500,- eks. moms

Vil du høre mere om dine muligheder for tilskud?

Mine SEO forløb er skræddersyede til mine kunder og derfor indgår der ofte også andre elementer, så som et WordPress kursus. 

Det, der passer til andre, er ikke nødvendigvis det, der passer til dig.

Lad os tage en snak om, hvordan vil kan strikke et forløb sammen, der passer præcis til dig og som samtid er fuldt tilskudsberettiget.

Ring eller skriv til mig nu, jeg vil glæde mig til at tale med dig.

Sådan finder du mig:

Thor Online Markedsføring

Katrine Thorulf

Kystvej 26, 8500 Grenaa
T: 51805496
E: hej@thor-online.dk