Vil du finde et fantastisk mailprogram og gerne det bedste mailchimp alternativ?

I denne artikel fortæller jeg om et rigtigt godt og prisvenligt mailsystem der er egnet til de fleste behov, uanset om du er på jagt efter et Mailchimp alternativ eller du først lige er ved at starte dit nyhedsbrev op.

Artiklen her handler om mailprogrammet MailerLite som jeg – uden at tøve – vil sige, tilbyder den bedste gratis-version på markedet. Jeg vil fortælle dig, hvorfor det er et rigtigt godt system at starte med, eller måske gå over til, hvis du vil væk fra dit eksisterende nyhedsbrevsystem.

Hvis du kender mig, ved du, jeg arbejder med passiv indtægt/ affiliate marketing og i den forbindelse er automatiserede mails en vigtig del af min forretning. Kernen i passiv indtægt er jo netop, at det skal køre af sig selv, og derfor er det bare vigtigt for mig at have et mailsystem, der kan dette.

Jeg har i mange år brugt Mailchimp, hvor automatisering altså ikke er en del af den gratis version. Og det har bare været et irritationsmoment at det bliver dyrere og dyrere, også selvom mine lister ikke er kæmpe store.

Men nu har jeg altså fundet det perfekte Mailchimp alternativ, der især er egnet til dig, der gerne vil bruge automatiserede e-mails i din markedsføring uden at bruge en formue. Arbejder du med passiv indtægt og affiliate, bør du virkeligt spidse ører.

Men altså, Mailchimp kan noget, og der findes mange andre gode systemer, så det er selvfølgeligt vigtigt du overvejer dine muligheder inden du vælger system.

Nedenfor får du lige et par highlights på, hvornår det vil give rigtig god mening at teste om MailerLite er noget for dig:

SEO ekspert ekspert

Jeg hedder Katrine, er SEO ekspert med en stor forkærlighed for passiv indtægt, og mit mål er at tage mystikken ud af SEO og gøre det simpelt for dig. Du får mine 12-15 års SEO erfaring kogt ned til saft. Velbekomme og selv tak 🙂
Artiklen her indeholder affiliate links, som betyder jeg får en lille belønning, hvis du signer up. Så tusind tak på forhånd, hvis du gør det 🙂

Har du brug for teknisk hjælp til opsætning af e-mail?

Jeg kan hjælpe! Det skal ikke være teknikken der stopper dig i at komme i gang med email marketing. Læs mere om muligheden for hjælp til teknikken her.

I disse situationer, bør du især overveje MailerLite

 

 • MailerLite er oplagt hvis du skal til at starte et nyhedsbrev, og gerne vil starte med et gratis system, der har den funktionalitet, du skal bruge. Samtid skal du kunne samle så mange ”gratis” subscribers til dit nyhedsbrev som muligt, før du skal have penge op af lommen.

 

 • Du har en forholdsvist lille liste og bruger automatisering, når du sender dit nyhedsbrev (feks. et velkomstflow). Du er træt af at betale relativt meget for dit mailchimp system (eller et andet). Du har brug for automatiseringerne og leder efter et alternativt e-mail system, der indeholder gratis mulighed for automatiseringer.

 

 • Du vil gerne have et system uden de store forkromede (unødvendige) funktioner. Det kan enten være fordi du har erfaring og gerne bare vil have et system, der er super nemt i hverdagen. Eller det kan være fordi du er ny i e-mail marketing, og gerne vil starte med et nemt og brugervenligt system.

Mailchimp i tal

Dette er inkluderet i gratisversionen:

 • 500 kontakter
 • 2.500 e-mails pr./md (dog maks 500 pr. dag)

Priser med abonnement

 • Pris for “billigste abonnement 2023” = 13$/md
 • Pris ved 2500 kontakter for “billigste abonnement 2023” = 39,50$

MailerLite i tal

Dette er inkluderet i gratisversionen:

 • 1000 kontakter
 • 12000 e-mails pr./md

Priser med abonnement

 • Pris for “billigste abonnement 2023” = 9$/md
 • Pris ved 2500 kontakter for “billigste abonnement 2023” = 15$

Derfor er jeg vild med MailerLite som mailchimp alternativ

 

Deres gratis version ligger helt i toppen af alle e-mail systemer ifht. hvor meget man får for ”pengene” (som man jo ikke betaler).

De har et skarpt fokus på at levere et enkelt og intuitivt mailprogram, uden de store armbevægelser, og det betyder at systemet er ganske nemt og intuitivt at bruge. Har du f.eks. allerede erfaring med Mailchimp, vil du genkende meget og finde systemet ganske simpelt.

Har du ikke nogen erfaring med opsætning af nyhedsbreve, er dette stadigt en af de nemmeste og mest intuitive systemer at gå i gang med.

 

Derfor er jeg ikke længere så vild med Mailchimp

 

Mailchimp er en af verdens mest populære mailsystemer, og jeg har også sværget til dette i rigtigt mange år. Engang var deres gratis version rigtigt god, man fik virkeligt meget funktionalitet og virkeligt mange ”gratis subscribers”.

Men det har altså ændret sig efter Intuit overtog selskabet. Siden da er der skåret væsentligt ned på de gratis glæder, og priserne virker til hele tiden at stige. Der er efterhånden ikke så meget funktionalitet at hente i den gratis version, og du vil i mange situationer være nødt til at købe en betalt version, for at få adgang til det, der i din virksomhed måske er det aller mest nødvendige.

Mange har opdaget dette og leder, lige som jeg gjorde, efter et godt og billigt Mailchimp alternativ.

Derfor er MailerLite rigtigt godt når du arbejder med passiv indtægt

 

Jeg arbejder med passiv indtægt, f.eks. i form af affiliate marketing. Essensen i dette er at have et system, hvorfra du får en automatisk indtægt uden at skulle røre en finger (udover at sætte det op).

I den forbindelse er e-mail automatiseringer helt geniale. Her sætter jeg nogle automatiske e-mail flows op, som forklarer, fortæller og anbefaler de produkter og ydelser, som jeg har med i min affiliate portefølje. Herefter køber folk disse produkter, uden jeg reelt har gjort noget. Og jeg får en procentdel af salget.

I min forretning er et automatiseret e-mail flow simpelthen en nødvendighed for at gøre håndteringen absolut minimal (essensen i passiv indtægt), og derfor er det en fornøjelse at finde et system, der kan håndtere dette helt gratis (i al fald indtil listen når en vis størrelse). Her kan du læse mere om hvorfor MailerLite er super til passiv indtægt.

Vil du vide mere om hvad affiliate marketing er og hvordan du kommer i gang, kan du læse denne artikel.

 

Min anbefaling til at komme videre:

 

Er du nysgerrig, vil jeg anbefale dig at oprette dig som gratis bruger allerede i dag.

Har du allerede erfaring med e-mail marketing, vil du opleve, at du i løbet af ret kort tid kan oprette dit første mailflow. Brug et par timer på at klikke dig rundt i systemet, og se, hvor nemt det er.

Du kan komme nemt i gang via linket her.

Jeg tror faktisk at du vil opleve at det ikke virker uoverkommeligt at vælge dette Mailchimp alternativ og flytte dit indhold fra Mailchimp (eller et andet system) til MailerLite.

Er du helt nystartet, så vil du opleve, at du bliver taget i hånden og fulgt igennem systemet. Når du opretter dig som bruger, skal du blot følge instrukserne og køreplanen, der automatisk bliver serveret for dig. Jeg tror du vil opleve at det er rimeligt overskueligt, og jeg kan i al fald garantere dig for, at det er noget af det mest overskuelige på markedet.

Her kan du se lidt video omkring Mailerlite

Vil du vide mere?

Hvis du vil vide mere omkring alternativer til mailchimp eller andre ting, så er du velkommen til at spørge. Jeg arbejder hver dag med at sætte systemer op, der skal gøre det så nemt som muligt at skaffe passiv indtægt og et automatisk flow af kunder til virksomheder.

Du er meget velkommen til at kontakte mig, hvis du vil høre mere.

Smil fra Katrine

Sådan finder du mig:

Thor Online Markedsføring

Katrine Thorulf

Kystvej 26, 8500 Grenaa
T: 51805496
E: hej@thor-online.dk