Overvejer du at købe linkbuilding for at booste din placering i google? I denne artikel taler jeg om for og imod og du får nogle tips til, hvordan du kan købe links.
Længere nede i artiklen vil jeg fortælle om de overvejelser du bør gøre, før køb af linkbuilding.

SEO ekspert ekspert

Jeg hedder Katrine, er SEO ekspert og mit mål er at tage mystikken ud af SEO og gøre det simpelt for dig. Du får mine 12-15 års SEO erfaring kogt ned til saft. Velbekomme og selv tak 🙂

Populære tjenester til køb af linkbuilding

Har du en dansk hjemmeside og ønsker at rangere højt i den danske version af google, så er det bedst at skaffe links fra danske linknetværk. Der er nogle store spillere på markedet, som gør det godt og nogle af de mest populære er som følger (kan indeholde affiliate links):

Køb linkbuilding hos Nem Linkbuilding

Det er, som navnet siger, virkelig nem linkbuilding – når du gør det selv. Du får adgang til rekord mange sider, hvor du kan oprette artikler og linke dem til din egen side. Det gøres via dit eget kontrolpanel, hvor du har overblik over hvor mange links du har oprettet, og hvor mange du har tilbage.

Du kan komme i gang og få 10 links for bare 399,- Dette er så billigt at det næsten er dumt ikke at prøve. Selv denne startpakke vil hjælpe dig godt i gang og give din side et boost. Du kan stoppe abonnementet når som helst.

 

Køb af linkbuilding pakker hos nemlinkbuilding

Priser fra 799,- pr. måned for links fra 1o domæner, hvor du selv laver teksten. Du får dog 50% rabat på første køb, så prisen er helt nede på 399,- for 10 links.

Køb dine links hos BOB linkbuilding

Du får fri adgang til +300 (der kommer hele tiden flere til) danske SEO-stærke og -relevante hjemmesider, som alle er blevet nøje udvalgt af en dansk SEO ekspert, med knap 10 års erfaring.  I stedet for at betale et bureau eller en konsulent 300-900 kr. per link, i samme kvalitet og styrke, kan du altså selv lave op til 50 links, hver eneste måned, for kun 1495 kr. + moms om måneden.

Det er ret mange links (til en god pris) og er især relevant for dig, der har flere sider og gerne vil fordele links til nogle forskellige hjemmesider. 

BoB linkbuilding

Fast pris på 1495,- ex moms måned for links fra 50 domæner, hvor du selv laver teksten. Ingen binding.

Køb linkbuilding hos AI links

Det her sted er bare smart. Det er det (måske) eneste sted hvor du kan købe linkbuilding fra danske hjemmesider, der bygger på ren AI teknologi – altså kunstig intelligens. De har et stort netvært af sider, og alt du skal gøre er at skrive, hvad du ønsker en artikel omkring og så give “maskinen” url adressen på de to sider, du ønsker skal modtage linket.
Herefter skriver de selv artiklen og opretter den med billede og det hele – alt sammen med AI.
Det er derfor en super løsning til dig, der ikke har tid til at skrive tekster, men vil have kontrol over hvor og hvornår der linkes til din hjemmeside.

 

Køb linkbuilding med kunstig intelligens

Priserne starter ved 999,- for 10 links, og bliver billigere hvis du køber flere. Men bemærk, du skal ikke skrive tekster, teksterne er inkluderet. Er tid en faktor, er det her en god deal.

Kan linkbuilding betale sig?

Der er ingen tvivl om at linkbuilding gør en kæmpe forskel i forhold til din SEO. Du kan ikke få nummer 1 placeringer i google, uden også at have indgående links til din hjemmeside.

Google har et parameter der hedder DR (domain rating) som er et parameter der er med til at bestemme, hvor sandsynligt det er at en hjemmeside får topplaceringer. Denne DR score er lidt forenklet sagt udregnet på baggrund af, hvor mange indgående links du har til dit domæne – både antallet af links og hvor mange domæner disse links kommer fra.

Har du en høj DR, er det meget mere sandsynligt at du vil lykkes med din SEO og få en høj placering i google. Ja faktisk vil jeg sige at hvis der er konkurrence i dit felt, så er det nødvendigt med en rimelig DR for overhovedet at være konkurrencedygtig.

Af den grund er det virkeligt en god ide at bruge kræfter på linkbuilding.

 

Er det en god idé at købe linkbuilding til at booste sin SEO?

Det er så det rigtigt gode spørgsmål. Jeg vil vove at påstå at de fleste SEO bureauer benytter sig af købte links, når de laver linkbuilding og SEO for kunder. Så det er helt almindelig praksis – simpelthen fordi det er langt den nemmeste og hurtigste måde at bygge en linprofil på.

Og det har også skabt resultater, det er der slet ikke nogen tvivl om.

Men i december 2022 introducerede google den første store (og sikkert ikke eneste) link spam update der hedder Spam Brain. Denne update er lavet til at finde ud af, hvilke links der er ”unaturlige” – det vil sige købte links og spamlinks generelt.

 

Hvad er googls holdning til købte links?

Google er nemlig ikke vild med købte links og spam links. De ønsker links der kommer organisk, og opstår på grund af det gode indhold. Derfor arbejder de på at blive klogere på at gennemskue, hvilke hjemmesider der har boostet deres sider unaturligt ved at f.eks. at købe sig til links.

 

Hvad sker der hvis man har købte links til sin hjemmeside?

Google har blot meldt ud at den ”neutraliserer” købte links. Det vil sige, vi ikke er ude i at du kan risikere at få en straf for køb af linkbuilding. Det der vil ske er at disse links vil miste sin effekt efterhånden som google finder dem.

Det skal dog lige siges at det nok vil tage noget tid, inden google er blevet helt skarp på at finde disse links. Faktisk har der efter udrulning af Spam Brain mange stedet været en meldig om at der ikke har været en synlig effekt.

 

Konklusion: Er det klogt med køb af linkbuilding?

I skrivende stund vil du stadigt få et boost af købte links, som vil få dig foran konkurrenterne. Men der er altså risiko for at effekten forsvinder over tid. Det er op til dig at vurdere, om du vil løbe risikoen og købe links der vil få dig frem her og nu.

Men uanset om du køber links eller ej, så vil jeg på det kraftigste anbefale dig at arbejde med organisk linkbuilding. Dette vil skaffe dig de gode placeringer over tid, og hvis det er lavet godt og rigtigt, så vil effekten ikke forsvinde over tid.

Vil du lære at lave din SEO selv?

Jeg har specialiseret mig i at lære soloselvstændige og marketingansvarlige at lave deres egen SEO. I min SEO undervisning får du 12-15 års erfaring kogt ned til et kort kursusforløb. Det vil sige, du kan være tilbage på 1. pladsen i løbet af kort tid.

I mine kurser er du ikke overladt til dig selv eller kun en del af en stor gruppe. Du får 1.1 undervisning, der er skræddersyet til dig, så vi sikrer os, at du får de resultater, du ønsker.

Kontakt mig nu for mere information eller tjek mine aktuelle SEO kurser lige her.

 

Sådan finder du mig:

Thor Online Markedsføring

Katrine Thorulf

Kystvej 26, 8500 Grenaa
T: 51805496
E: hej@thor-online.dk